07.12.2023
Katy Black isi doreste implanturi mamare! Cum a reactionat Cristian Cebotari la ideea sotiei - FOTO

Aceasta este mama a trei baietei minunati pe nume Eugen, Simon si Luca, iar acum e in asteptarea celui de-al patrulea baietel. Vezi in articolul d emai jos cum a reactionat Cristian la ideea bloggeritei de a-si pune implanturi.

Intr-un InstaStory, Katy Black a dezvaluit: „Astazi am inceput o discutie importanta pentru mine cu sotul meu. Despre faptul ca dupa a patra nastere as vrea sa-mi fac sanii”.

Camelia Florescu si Bella Andrasi si-au bucurat fanii cu lansarea a doua albume! Ce surpriza i-a organizat interpreta, sotului sau, chiar de ziua acestuia - VIDEO

„Reactia lui Cristi era foc si para. Eu pana cand singura nu stiu cum sa duc tratative cu Cristi”, a mai adaugat bloggerita.

Cum vad copiii „O seara perfecta”! Ce au raspuns cand au fost intrebati cine este prezentatoarea emisiunii - VIDEO

Katy Black s-a nascut la data de 3 martie, 1999. Este una dintre cele mai populare bloggerite din Moldova. A devenit cunoscuta inca din 2015, atunci cand publica adesea filmulete amuzante impreuna cu fratele sau Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment tanara se bucura de peste 330 de mii de abonati pe Youtube si 460 de mii de urmaritori pe Instagram. Ea este casatorita din august 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Cei doi au impreuna trei fii, iar acum este insarcinata cu cel de-al patrulea copil.

Viorica Lupu - premiera muzicala de Ziua Romaniei! Cum au decurs filmarile pentru videoclipul piesei „Cantec de peste Prut”: „Melodia imi apartine mie, iar textul este scris de mama mea” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie