14.06.2022
Marina Carnat a fost dur criticata in mediul online din cauza unghiilor prea lungi! Cum a raspuns aceasta comentariilor rautacioase si ce video a postat ulterior: „Sper sa iei exemplu..” - FOTO/VIDEO

Marina Carnat, cunoscuta ca fiind mama a opt copii si dedicata in totalitate cresterii micutilor sai este una dintre cele mai urmarite si influente persoane de pe Instagram-ul moldovenesc. Aceasta impartaseste zilnic cu urmaritorii sai activitatea sa de parinte si sfaturi de parenting, iar pe langa sutele de mesaje zilnice de apreciere si respect, aceasta a demonstrat ca se mai strecoara si cate un comentariu rautacios. 

In cele mai recente instastory-uri, bloggerita a impartasit cu urmaritoarele sale noua sa manichiura, un french clasic de o lungime medie, iar comentariile se pare ca au fost impartite. 

Scrie intr-un timp record versurile pentru melodiile sale! Afla ce planuri are pentru aceasta vara interpreta Andreea Cuciuc: „Voi compune in continuare...” - VIDEO

„Ce unghii mari are si mai spune ca de toate in casa se ocupa doar ea”, a scris una dintre urmaritoarele femeii.

Marina nu a stat prea mult pe ganduri si a realizat un video in care filmeaza momente din activitatea sa si demonstreaza ca unghiile nu sunt un impediment din a-ti face lucrul bine. 

In video-ul postat aceasta arata cum pregateste mancarea, smulge iarba, matura, coase, scrie, curata si are grija si de micutii sai. 

Aceasta a notat subtil intr-un caiet afirmatia: „Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face”.

Bloggerita a mai adaugat: „Sper sa iei exemplu si sa faci si tu tot in casa si in familia ta, cu mainile ( ca doar nu lcuram cu unghiile)”. 

Britney Spears si Sam Asghari au semnat un contract prenuptial. Ce va primi sotul cantaretei in caz de divort

 

 

Marina este sotia avocatului, Teodor Carnat. Aceasta a devenit cunoscuta in mediul online, datorita postarilor privind alimentatia, educatia, dar si cum se descurca fiind mama a 8 copii. 

Articole din aceeasi categorie