14.06.2022
Istorie si lacrimi de fericire! De ziua mamei sale, Svetlana Sainsus a uimit asa cum doar ea poate. Vezi ce surpriza emotionanta si invitat special a adus aceasta: „Om suflet, Om Soare, Om istorie si de o cumsecadenie rara..” - FOTO/VIDEO

Duminica si-a omagiat modest ziua de nastere la Ialoveni, alaturi de cei dragi, iar luni a creat istorie si un gest memorabil pentru cea care i-a dat viata - mama sa, care a implinit 60 de ani. 

Svetlana Sainsus a fost dintotdeauna omul faptelor bune si a surprizelor, iar emotiile pe care le aduce zilnic oamenilor sunt incomparabile.

Mancare traditionala georgiana si armeneasca, muzica si multa veselie la Gusturile se Discuta! In cadrul emisiunii, Elena Demirdjean a recunoscut cum s-a cunoscut cu sotul ei si cine a facut primul pas: „I-am scris: Salut ochisori frumosi...” - VIDEO

Bineinteles ca atunci cand vine vorba de cea care i-a dat viata, impactul si nivelul de emotii create a fost unul de-a dreptul uimitor, iar surpriza una pe masura.

„Iti voi aduce aici un om pe care nu l-ai vazut de 10 ani. Tare iti este dor si sper ca te vei bucura sa il vezi din nou.” , i-a spus Svetlana mamei sale, dupa care a intrat in sala renumitul interpret roman - Fuego.

 

Lacrimile si emotiile pozitive au dominat intreaga atmosfera, iar toti invitatii au ramas profund impresionati de prestatia cu care a aparut artistul lor preferat. 

Copilul tau are enteroviroza si nu stii ce sa faci? Medicul pediatru Mihai Statulat iti vine in ajutor oferindu-ti cele mai utile sfaturi pentru o tratare cat mai rapida a infectiei: „Tratamentul este foarte usor...” - VIDEO

„Mamica il adora”, a precizat Svetlana. 

Invitatul special a avut un program divers, a discutat cu petrecaretii si a si stat la masa cu mama Svetlanei. 

„Pentru ca visele noastre deveneau mereu realitate in copilarie, astazi si tu meriti ca noi sa ti le indeplinim pe toate. Doar o particica din emotiile traite de mamica azi. Pentru ca e una si pentru ca ne-a daruit impreuna cu taticul mereu tot ce au avut mai bun. Te iubim, dar Paulo Surugiu-Fuego cred ca nu are nevoie de cuvinte in plus. Om suflet, Om soare, Om istorie si de o cumsecadenie rara. Va multumim respectuos pentru lacrimile de fericire ale mamei.”, a scris emotionata Svetlana.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie