16.09.2023
Dupa 27 de ani de casnicie, Hugh Jackman se desparte de sotia lui, Deborra-Lee Furness. Care este motivul

Despartirea din Hugh Jackman (54 de ani) si Deborra-Lee Furness (67 de ani) era asteptata in cercul lor de apropriati, o sursa de pe Broadway marturisind ca „a venit acum ceva vreme. Prietenii si familia stiau deja despre asta”.

Aceeasi sursa, citata de Daily  Mail, spune ca existau probleme intre cei doi de mult timp, probabil cu mult inainte ca Jackman sa se intoarca pe Broadway, in februarie 2022, pentru „The Music Man”.

Motivul? „Deb nu venea prea des la repetitii... mai mult, aceasta a fost surprinsa dormind in timpul lor”.

Aceeasi sursa mentioneaza ca nu exista o a treia persoana care ar fi putut fi motivul despartirii, ci mai degraba ca Hugh si Deborra s-au transformat in „colegi de apartament”.

Cele mai actuale tendinte in materie de lenjerie intima! Victoria Gutu iti explica ce se poarta in aceasta toamna - VIDEO

„Am fost binecuvantati sa impartim aproape 30 de ani impreuna, ca sot si sotie, intr-un mariaj plin de iubire”, au declarat cei doi pentru People.

„Calatoria noastra se schimba si am hotarat sa ne separam pentru a ne gasi fiecare drumul. Familia noastra a fost si este prioritatea numarul unu. Intampinam acest urmator capitol cu recunostinta, dragoste si blandete”.

Horoscop 16 septembrie 2023. Schimbari majore in dragoste. O zodie ar putea incheia relatia de iubire

Cei doi s-au cunoscut in 1995, pe platourile de filmare ale serialului australian „Correlli” si in ciuda diferentei de varsta dintre ei, s-au casatorit in anul urmator. 

Articole din aceeasi categorie