18.06.2023
Kate si Camilla, actuala si viitoare regina a Marii Britanii, s-au imbracat aproape identic. Afla care este motivul

Par surori si sunt protagonistele unor momente despre care nu suntem siguri ca regretata Regina Elisabeta a II-a le-ar agrea. Insa de cand Regele Charles a fost intronat, vechile reguli regale s-au mai relaxat.

Pe vremea Reginei Elisabeta, era impardonabil ca doua reprezentante regale importante sa se imbrace asemanator. Biata Meghan Markle chiar a recunoscut intr-un episod al documentarului „Harry&Meghan” cat cauta sa nu incalce cumva aceste reguli ferme impuse de fosta suverana.

Ei bine, situatia s-a relaxat, de-a dreptul. Spre uimirea fanilor regali, la distanta de doar o zi, Kate si Camilla, actuala si viitoarea regina a Marii Britanii, au pasit cu nonsalanta, fiecare la evenimentul ei, in rochii aproape identice. Totusi, ar putea exista o explicatie pentru o asemenea situatie neasteptata.

Atat Printesa de Wales, cat si Regina Camilla au optat pentru rochii tip camasa, lejere, urmand totusi linia corpului, verzi cu imprimeu alb. Kate Middleton a avut un imprimeu mai salbatic, tip leopard, la care a accesorizat o pereche foarte sexy de stiletto albi, in timp ce rochia sotiei Regelui Charles avea buline albe, iar verdele diferea intr-o oarecare masura, fiind mai crud. Camilla a renuntat de mult la tocuri inalte si de data aceasta a incaltat o comoda pereche de pantofi crem, cu toc gros.

Dieta lui Adele face furori in intreaga lume! Cum a slabit 30 de kilograme intr-un singur an

Verdele este culoarea sperantei, a renasterii. Iar ambele reprezentante regale au petrecut timp in aer liber, agreand proiecte ce tin de dezvoltare si viata. Potrivit Revistei People, Kate si Camilla au dat un mesaj subtil de speranta si viata.

Miercuri, Regina Camilla a participat la Bees For Development Garden Party, pentru a marca cea de-a 30-a aniversare a organizatiei caritabile, in timp ce joi, Printesa de Wales s-a intalnit cu copii de varsta mica si bebelusi pentru a marca debutul unui proiect dedicat lor si pentru care fundatia regala a alocat 50.000 lire: un studiu menit sa analizeze factorii de stres din viata bebelusilor si cum pot fi acestia combatuti.

Cristina Ich cheltuie o avere cand vine vorba de imaginea sa. Afla cat a platit moldoveanca pentru o pereche de cercei de designer - FOTO

Ca s-au pus sau nu de acord, nu se stie. Cert este ca doamnele din familia regala au facut senzatie cu rochiile lor verzi, optimiste. Mai ales in contextul in care Marea Britanie se confrunta cu un val de canicula, iar verdele este o culoare atat de racoroasa, care aminteste de vitalitatea padurii.

De cand este regina, Camilla si-a schimbat garderoba, care seamana foarte bine cu cea a stilatei Kate Middleton!

Articole din aceeasi categorie