17.06.2023
Dieta lui Adele face furori in intreaga lume! Cum a slabit 30 de kilograme intr-un singur an

Cum a reusit artista sa elimine atatea kilograme in plus, transformandu-se total? Viata celebrei cantarete s-a schimbat dramatic, dupa ce a eliminat un surplus ponderal considerabil.

Cantareata britanica si-a reconfigurat complet corpul apeland la antrenamente la sala sustinute, dar si la dieta Sirtfood, care activeaza metabolismul.

Horoscop 17 iunie 2023. Dragoste la prima vedere si planuri de viitor pentru unele zodii

In urma cu trei ani, tot Hollywoodul voia sa afle dieta minune cu ajutorul carei Adele a reusit sa dea jos peste 30 de kilograme. Practic, o treime din greutatea ei.

Dupa ce ne-a surprins cu o noua silueta la finele lui 2019, in octombrie 2020 cantareata britanica aparea la Saturday Night Live chiar si mai slaba.

Cristina Ich cheltuie o avere cand vine vorba de imaginea sa. Afla cat a platit moldoveanca pentru o pereche de cercei de designer - FOTO

„Stiu ca arat foarte diferit fata de cand m-ati vazut ultima data. Dar, de fapt, din cauza restrictiilor COVID si a interdictiilor de calatorie, a trebuit sa calatoresc doar cu o jumatate din mine, iar aceasta este jumatatea pe care am ales-o“, a glumit ea in timpul monologului de deschidere. Dar cum s-a pierdut... cealalta jumatate de Adele?

Articole din aceeasi categorie