28.06.2022
Kate Moss, cea mai buna vecina! Supermodelul livreaza mancare batranilor

Supermodelul Kate Moss se pare ca este printre cei mai buni vecini pe care poti sa-i ai. Vedeta a inceput sa livreze mancare batranilor ce nu se pot deplasa de la domiciliu.

Pentru a se pregati pentru o posibila nominalizare din partea Reginei Elisabeta, la Jubileul de Platina, Kate Moss a fost destul de ocupata cu actiunile caritabile si cu dezvoltarea spiritului civic. Vedeta a livrat mancare batranilor din cel mai nou cartier al ei, Cotswolds, unde s-a mutat recent. 

A fost sau nu inselata vreodata Mihaela Cavcaliuc? Ce a raspuns antrenoarea la aceasta intrebare: „Uneori nu inteleg de ce altii isi permit sa insale persoana iubita” - FOTO

De la viata plina de petreceri, la linistea de la tara

Cel mai probabil, vedeta a apelat la fratele ei, Nick, care detine o furgoneta dedicata special livrarii de mancare. 

Kate Moss doreste, de altfel, sa-si repare greselile din trecut. In 2005, un videoclip a circulat in spatiul online, in care vedeta era surprinsa luand droguri. De altfel, este cunoscut publicului larg ca Kate Moss este o mare petrecareata, care ar face orice pentru a se distra. 

Asta ar explica, de altfel, si pozitia pe care Kate Moss a avut-o in timpul Jubileului de Platina al Reginei Elisabeta, unde a fost invitata sa petreaca alaturi de alte personalitati memorabile din anii ‘90, intr-un autobuz supraetajat. 

Cu siguranta asa suna vara! Iuliana Beregoi si-a surprins fanii cu o noua melodie: „A iesit o bomba...” - FOTO/VIDEO

Un vecin al vedetei a amintit ca „Kate este foarte populara prin partile astea, chiar integrandu-se in aceasta comunitate”.

„Nu are aere de superioritate si discuta cu toata lumea. A inceput chiar sa livreze feluri de mancare batranilor care nu se pot deplasa.”

Articole din aceeasi categorie