13.02.2023
Katalina Rusu - pe ultima suta de metri! Interpreta a organizat o sedinta foto la 34 de saptamani de sarcina - FOTO

In curand, interpreta de la noi, Katalina Rusu va deveni mama pentru a treia oara. Ea va aduce pe lume si de aceasta data o fetita.

Si pentru ca ii place sa faca fotografii pentru a marca cele mai importante evenimente din viata sa, artista a participat recent la ultima sa sedinta foto inainte de nastere.

Intr-o postare publicata pe Instagram, aceasta le-a aratat internautilor burtica sa bine conturata care a fost accentuata perfect datorita tinutei pe care a purtat-o.

Intr-un body de culoare neagra si un sacou de aceeasi culoare, Katalina Rusu arata fenomenal si intr-o forma de invidiat.

„#34weekspregnant”, a scris interpreta in descrierea imaginii.

„Mie mi-au dat lacrimile”! De la varsta de 15 ani, mama sa a plecat peste hotare, iar acum a lansat o piesa dedicata parintilor sai. Afla ce a povestit Igor Cuciuc despre noua sa melodie - VIDEO

In scurt timp imaginea a fost apreciata de sute de urmaritori virtuali si fani de-ai Katalinei, astfel acestia au „inundat-o” cu like-uri.

Intr-un interviu acordat recent in platoul emisiunii O Seara Perfecta, Rusu a mentionat: „La mine a fost o reactie frumoasa chiar si cand am aflat ca sunt insarcinata cu Melissa, doar ca m-am gandit: „Vai, cate nu am reusit sa fac.” Am intrat la doctorat, voiam sa fac diploma, aveam planuri cu Andrei, dar pot sa iti spun ca a venit la timpul potrivit si eu sunt omul cred ca cu multa rabdare. Da, nu este simplu, nimeni nu a zis ca este simplu.”

Katalina Rusu este o interpreta si model din Republica Moldova. Este casatorita cu Andrei Croitoru. Cei doi au impreuna doua fetite, Melissa si Mia. Acum Katalina este in asteptarea celui de-al treilea copil.

Horoscopul Indragostitilor: Ce zodii isi vor intalni perechea in aceasta perioada. Cupidon a pregatit sagetile

Articole din aceeasi categorie