12.02.2023
Horoscopul Indragostitilor: Ce zodii isi vor intalni perechea in aceasta perioada. Cupidon a pregatit sagetile

Astrologii l-au consultat pe Cupidon si au aflat cine sunt norocosii lunii februarie. Patru zodii au parte de mare noroc in dragoste: fie isi gasesc sufletul pereche, fie relatia deja existenta avanseaza spre un pas important. 

Gemeni 

Luna februarie aduce celor nascuti in zodia Gemeni multe bucurii in plan sentimental. Dragostea pluteste in aer, acum mai mul ca niciodata. Daca sunteti singuri, este o perioada perfecta pentru a imbratisa iubirea in toate formele ei. Iesiti mai mult si bucurati-va de oameni si mediul inconjurator. Intr-un moment complet neasteptat s-ar putea sa va "observati" destinul. Iar dragostea...ar putea fi la prima vedere. Daca aveti in schimb o relatie stabila, sa nu va mire daca partenerul va va surprinde cu o veste nemaipomenita despre...voi. Surpriza va fi una binemeritata. Cine stie...Se aud oare clopote de nunta? 

Leu 

Nativii Leu se bucura de viata mai mult ca oricand, iar luna februarie le va aduce beneficii nebanuite in acest sens. Profitati de fiecare clipa petrecuta in compania celor dragi, iar daca-l intalniti pe Cupidon in drumul vostru, nu-l ocoliti. Sageata lui ar putea da startul celei mai frumoase povesti de dragoste pe care o veti trai. Daca aveti deja un partener, va puteti gandi deja la o vacanta. Sunt sanse mari ca iubitul/iubita sa va surprinda cu o escapada intr-un loc romantic, de neuitat. Bucuriile se tin lant pentru voi, mai ales acum. Veti petrece un Valentine's Day ca in filme. 

„Mie mi-au dat lacrimile”! De la varsta de 15 ani, mama sa a plecat peste hotare, iar acum a lansat o piesa dedicata parintilor sai. Afla ce a povestit Igor Cuciuc despre noua sa melodie - VIDEO

Varsator 

Iubirea va inconjoara din toate directiile, draga Varsatori. Luna februarie va va reaminti inca o data ca cei dragi se gandesc la voi, ceea ce va creste stima voastra de sine. Veti invata sa va iubiti in primul rand pe voi, lucru care va aduce cu sine o implinire sufleteasca. Valentine's Day nu trece insa fara o surpriza de neuitat din partea unei persoane speciale. S-ar putea sa ajungeti fara sa stiti intr-un cadru de vis, de un romantism aparte. Poate fi vorba de o cerere in casatorie? Nu este exclus. Nu trebuie sa aveti emotii, va fi cu siguranta un moment pe care il veti tine minte toata viata. Nici cei singuri nu sunt ocoliti de Cupidon. V-ati putea intalni sufletul pereche oriunde, oricand. Tineti ochii larg deschisi. 

Fecioara 

Fecioarele se pot pregati pentru cel mai important moment din viata lor. Luna iubirii vine odata cu constientizarea ca dragostea eterna este fix in fata lor. Nu mai stati pe ganduri, nu va mai faceti 1001 de ipoteze, lasati analiza deoparte si ascultati-va bataile inimii. Veti descoperi raspunsul pentru toate intrebarile voastre. Veti intelege ca sunteti pregatiti pentru pasul cel mare si pentru a deschide usa viitorului alaturi de sufletul vostru pereche. Dorinta de a va forma o familie este din ce in ce mai puternica acum. 

Articole din aceeasi categorie