26.09.2022
Katalina Rusu este insarcinata pentru a treia oara! Interpreta a recunoscut ca va avea inca o fetita: „Cand se va naste urmatorul bebelus, cred ca Mia va avea in jur de un an si cinci luni” - VIDEO

Va fi de trei ori mamica. La asta nu ne asteptam cu siguranta. Fie a fost si pentru ea o surpriza, fie ii place atat de mult maternitatea, ne-a spus interpreta Katalina Rusu, in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, unde a si facut anuntul cel mare - ca este insarcinata pentru a treia oara si va avea inca o fetita.  

„Cand se va naste urmatorul bebelus, cred ca Mia va avea in jur de un an si patru, cinci luni. Este o diferenta mai mica, ca dintre Melisa si Mia, dar asa a fost sa fie. Sa fiu eu sanatoasa si copiii sa se dezvolte armonios, asta este cel mai important”, a spus interpreta. 

Cand a fost intrebata daca este pregatita sa fie din nou mama, Katalina a spus: „Au mai ramas momentele astea pe care le-am trait la ultima nastere. Am nascut repede, dar a fost destul de dureros. Si cand am aflat ca sunt insarcinata, m-am gandit ca iar va trebui sa nasc si imi va fi greu”. 

Au avut o nunta mare, cu multi invitati speciali si oameni dragi sufletului! Corneliu Botgros si Angela Botezatu - plini de emotii in cea mai importanta zi din viata lor: „Incet, incet ne adaptam” - VIDEO

Creierul sau s-a acomodat deja cu faptul ca este mama si ea incearca sa fie mult mai calma. „Ma gandeam ca Mia va fi mult mai calma decat Melisa, dar nu a fost sa fie. Melisa ramane in continuare provocarea numarul 1, iar Mia este numarul 2. Mia umba toata casa, se ridica, deschide sertarele, este extrem de atrasa de prize, telefon, computer. Imi este mila de computerul meu”. 

Katalina urmeaza sa mai nasca o fata. „Eu am zis ca ma opresc aici. Eu mereu mi-am dorit trei copii, indiferent daca vor fi fete sau baieti. Este intr-adevar solicitant. Eu poate nu vorbesc de toate momentele, uneori ai nevoie de un respiro, de un minut sa iesi sa te odihnesti. Au fost nopti in care eu vroiam sa ies din casa. Insa, oricum cand le vezi cat de dulci sunt”. 

Recent, Katalina a lansat un videoclip pentru piesa „Cantec de leagan”. „Asta este un respiro pentru mine. Mi-am dorit din suflet sa fac ceva duios. Versurile sunt scrise de mult regretatul Grigore Vieru. Cum a simtit el aceste valori care te leaga de casa, de patrie, nimeni nu le-a mai simtit. S-a primit o melodie frumoasa, care este de multi ani in repertoriul meu si nu aveam timp sa fac un videoclip pentru ea. Si uite ca acum a venit timpul”. 

A treia sarcina este mai grea pentru interpreta. „A persistat perioada de toxicoza si a fost complicat pentru mine. Au fost zile in care nu mancam mai deloc. A fost un secret pana in seara de petrecere a fetelor. Nimeni nu stia, nici parintii. Mama a fost socata, tata nu ma credea. Nu a contat pentru mine ce va fi, dar sunt extrem de fericita ca va fi fetita”. 

Iuliana Beregoi isi traieste visul american! Interpreta a reusit deja sa viziteze mai multe atractii turistice din New York si sa pozeze alaturi de un piton. Afla impreuna cu cine calatoreste tanara: „O sa petrecem cateva zile aici dupa care o sa plecam la...” - VIDEO

Interpreta a recunoscut ca ii este foarte dor de scena. „Imi este dor de tot ce e legat de sfera mea de activitate. Daca primele doua perioade de maternitate eu mi-am dorit sa le savurez din plin, alaturi de fetitele mele, acum imi iau o bona si ma apuc de lucru. Nu mai pot oameni buni. Asta nu inseamna ca o sa ramana fara atentie, doar ca cred ca vom fi in miscare si voi face in paralel multe chestii”. 

Articole din aceeasi categorie