14.07.2023
Karlie Kloss si sotul ei, Joshua Kushner, au devenit parinti pentru a doua oara

Karlie Kloss a nascut al doilea copil. Karlie Kloss este oficial mama a doi copii! Topmodelul in varsta de 30 de ani si Joshua Kushner au devenit parinti. Sotul vedetei a impartasit vestea emotionanta pe Instagram, alaturi de o fotografie cu bebelusul lor.

In timp ce participau la Meet Gala in luna mai, cuplul a anuntat ca familia lor se mareste din nou. Fostul fotomodel Victoria’s Secret si-a pus in evidenta burtica de gravida intr-o rochie neagra mulata, accesorizata cu siruri lungi de perle si margele in jurul taliei. Cei doi sunt in culmea fericirii, iar Kushner a dorit sa impartaseasca bucuria familiei lor cu fanii de pe Instagram.

„Bine ai venit pe lume”, a transmis Joshua Kushner pe Instagram.

Intr-un interviu pentru Entertainment Tonight pe covorul rosu, Kloss a dezvaluit de ce a ales cea mai importanta seara din lumea modei pentru a dezvalui ca va deveni din nou mama.

A cucerit America si s-a filmat intr-o productie cinematografica de pe Apple TV! Ce a povestit moldoveanca Marianna Petrenko despre succesul obtinut - VIDEO

„Aceasta este cea mai importanta noapte din moda, desigur, si sunt sincer surprinsa ca am putut pastra secretul atat de mult timp. Am un plus unu nu shhh… nu spuneti nimanui”, a spus ea.

Karlie Kloss si Joshua Kushner mai au un copil, Levi Joseph, pe care l-au intampinat in 2021. Cu trei ani inainte, cuplul s-a casatorit in nordul statului New York. In aprilie 2022, modelul a vorbit la Today Show despre cum s-au schimbat prioritatile ei de cand a devenit mama.

Primele fotografii cu Cristina Scarlat in bratele noului iubit! Interpreta iubeste din nou, dupa divort - VIDEO

„Am avut acest moment de genul: „Wow, fiecare femeie care are un copil, fiecare parinte trece prin asta”. Este cea mai profunda experienta despre care nu aveam nicio idee pana cand am avut un copil. Prioritatile se schimba. Totul se schimba. Cred ca ultimii ani ne-au schimbat si pe noi. Eu am devenit, in primul rand, mult mai eficienta cu timpul meu. Acum chiar sunt punctuala peste tot”, a explicat ea. 

Pe langa faptul ca se bucura de maternitate, viata de cuplu este, de asemenea, la loc de cinste pentru Karlie Kloss. In timpul unei aparitii din 2020 la podcastul InCharge with DVF, Kloss a fost incantata de sotul ei.

„L-am intalnit, m-am casatorit si sunt indragostita nebuneste de sufletul meu pereche. El este cu adevarat partenerul meu. El este partenerul meu de viata. El este cel mai bun prieten al meu. El este cealalta jumatate a mea. Nu stiam ca pot iubi pe cineva in acest fel si simt ca aproape am crescut cu el. L-am intalnit cand aveam 19 ani si cred ca sunt multe lucruri pe care le faceam cand l-am cunoscut si pe care le fac si astazi”.

Asa matusa, asa nepoata! Irina Rimes, imagini adorabile alaturi de fetita de nici 2 ani - FOTO

Karlie Kloss, model si antreprenoare, si Joshua Kushner s-au casatorit in 2018, dupa o relatie de sase ani, in cadrul unei ceremonii restranse, la care au fost prezenti 80 de invitati si care a avut loc in New York. Modelul a purtat atunci o rochie Dior, cu maneci lungi din dantela si un decolteu larg in V, continuat de fusta lunga cu trena, primind o multime de comentarii pozitive din partea fanilor, iar Joshua Kushner a ales un costum clasic, negru.

Articole din aceeasi categorie