14.03.2024
Kapushon si Sanda Onica s-au despartit? Ce marturisiri a facut interpretul - VIDEO

Invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, Kapushon a raspuns la cateva intrebari blitz. De asemenea, acesta a fost intrebat daca este sau nu intr-o relatie.

„Si pe final, stiu ca nu iti place, dar o sa te intreb. E adevarat ca esti din nou singurel?”, a intrebat prezentatoarea serilor perfecte, Anisoara Loghin.

Interpretul nu a vrut sa raspunda la intrebare, insa a recunoscut ca unele schimbari in viata lui pe plan sentimental sunt.

Iubita lui Marseli Mizerniuc, criticata din nou! Nicolina Bucataru: „Mi s-a facut scarba cand am citit asta” - FOTO/VIDEO

 „Este o schimbare in viata mea personala de atunci cand ultima data am fost aici, dar ramane totusi un secret. Dar o schimbare este, da”, a explicat Marin Cretu, aka Kapushon.

Dan Balan a vorbit deschis despre relatia cu Tina Karol: „A fost o poveste mare...”

„E un secret, dar schimbare este. Interesant, data viitoare aflam mai multe. Sper cel putin ca o sa ne spui mai multe... Dar iti respect cumva dreptul la secret”, a spus in cele din urma Anisoara Loghin.

Kapushon este un rapper din Republica Moldova. S-a nascut pe 12 septembrie 1981 in satul Tigheci, raionul Leova. De la varsta de patru ani a crescut in orasul Leova.

Articole din aceeasi categorie