14.03.2024
Iubita lui Marseli Mizerniuc, criticata din nou! Nicolina Bucataru: „Mi s-a facut scarba cand am citit asta” - FOTO/VIDEO

In dimineata zilei de 20 februarie, pe insula Bali, un cuplu de moldoveni a fost implicat intr-un grav accident de circulatie. In urma celor intamplate, Marseli Mizerniuc a pierdut lupta pentru viata, iar iubita acestuia, Laura Boicu a fost grav accidentata.

La 3 saptamani de la accident, Laura, tanara ramasa in viata, a aparut in mediul online fredonand o melodie. In urma celor publicate de aceasta, parerile internutilor s-au impartit in doua tabere cei care o sustin si cei care o critica. Laura a decis sa faca lumina si sa scrie un mesaj in mediul online prin care sa dezvolte mai bine ceea ce a publicat, dar si sa povesteasca cum se simte atat din punct de vedere emotional, cat si fizic.

Nicolina Bucataru a comentat si ea acest subiect: „Mi s-a facut scarba cand am citit asta. Hype? ca s-au strans 200 mii de euro pentru ca sa-l ajute, gretos! Ii dau crezare pentru prostiile pe care le scrie, inca nu si-a revenit in totalitate”.

„Eu primesc mesaje despre acest screen pe care l-am postat cu mesajul scris in care Instagramul e doar hype, pana la urma datorita Instagramului s-a strans suma asta. Pe mine m-a sensibilizat personal atunci cand am aflat despre asta, pe mine m-a frapat si am incercat sa-i sun pe toti sa-i rog sa se implice”, a mai adaugat Nicolina intr-un InstaStory in aceasta dimineata.

„Corect, oamenii sunt diferiti, fiecare reactioneaza diferit, dar cum sa spui ca e hype cand s-a mobilizat o tara intreaga sa stranga aceasta suma de bani si a facut-o, daca nu o facea era rau, daca a facut-o la fel e aiurea. Sa spui ca am vrut sa ramana viata mea personala, nu am vrut sa fie numele meu si ca toata chestia asta este hype, ceee? Deci, daca nu vrei sa spui un multumesc, mai bine nu zi nimic. M-a razbit chestia asta, dar pentru ce posteaza? Luati-i telefonul ca posteaza prostiile astea”, a concluzionat Nicolina.

Nicolina Bucataru este o bloggerita din Republica Moldova. Are o comunitate de peste 107 mii de urmaritori pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie