14.03.2024
Dan Balan a vorbit deschis despre relatia cu Tina Karol: „A fost o poveste mare...”

Invitat la Bucuresti, in studioul Radio Zu, Dan Balan a raspuns la cateva curiozitati ale fanilor. Multi s-au intrebat daca povestea de dragoste dintre el si cantareata ucraineana Tina Karol este adevarata.

In interviul pentru Morar si Buzdugan, Dan Balan a vorbit despre lansarea noii sale piese, in duet cu Irina Rimes, dar si despre aspecte din viata personala. Artistul a spus ca inainte de razboi, a lucrat in Ucraina, unde are o echipa de productie: 

„Eu lucrez cu productii tv, filme, sunt producator, regizor, cu asta m-am ocupat in ultiimii 5 ani”, a precizat Dan Balan. 

Intrebat despre legatura cu artista din Ucraina, Tina Karol, care i-a fost colega la Vocea Ucrainei, cantaretul moldovean a dat de inteles ca totul a pornit de la niste interpretari ale fanilor.

„A fost o poveste mare in Ucraina, care a ramas un mister pentru publicul ucrainean. Ne-au cuplat. Pana la urma, noi nu am declarat nimic, daca suntem impreuna sau nu. A ramas asta un mister, dar am facut cu ea doua duete”. Amintind despre un concert al Tinei Karol de la Chisinau, unde ea a vorbit foarte frumos despre Dan Balan, artistul a venit cu clarificari: „A zis ceva de bine si fanii s-au alarmat. Ei cauta orice nuanta...ca sa demonstreze ca noi totusi suntem impreuna. Presa a zguduit vreo doi ani, se faceau poze in photoshop in fiecare zi.”

​Dupa ce s-a remarcat ca jurat in show-ul ”Vocea Ucrainei”, Dan Balan a creat o adevarata isterie printre fani, care il vad deja ca si insurat cu interpreta ucraineana Tina Karol. Aceasta este printre cele mai iubite artiste din Ucraina. 

Articole din aceeasi categorie