22.09.2022
Kanye West si-a cerut scuze de la fosta sa sotie. Ce i-a spus rapper-ul lui Kim Kardashian - VIDEO

Kanye West a acordat recent un interviu pentru postul de televiziune ABC, iar teaser-ul acestuia deja a aparut in mediul online. In cele cateva secunde artistul si-a cerut scuze de la fosta sa sotie, Kim Kardashian. Vezi momentul aici!

„Aceasta este mama copiilor mei. Imi cer iertare pentru orice rau pe care i l-am facut.”, a spus Kanye cu mana pe piept. Se pare ca rapperul regreta cu adevarat ceea ce a facut.

Dupa despartirea de Kanye, Kim a avut o aventura amoroasa cu Pete Davidson. La inceput, multi nu au crezut in seriozitatea relatiei lor, dar indoielile au fost risipite dupa ce fata si-a prezentat iubitul copiilor ei.

Nina Cretu - sedinta foto pentru un brand de haine din Chicago! Vezi in ce rochie superba a pozat modelul - FOTO

Kanye West este un rapper, cantaret, compozitor, producator muzical, creator de moda si antreprenor american. Crescut in Chicago, West a devenit cunoscut ca producator la Roc-A-Fella Records la inceputul anilor 2000. A compus mai multe slagare pentru artisti ca: Jay Z si Alicia Keys. 

Kim Kardashian este un antreprenor, fotomodel si vedeta de televiziune din Statele Unite. Ea este una dintre cele trei fiice ale defunctului avocat al lui O. J. Simpson, Robert Kardashian.

Depresia postnatala nu a ocolit-o nici pe ea! Katy Black - dezvaluiri neasteptate pe retelele sociale: „Plangeam in fiecare zi si nu intelegeam de ce” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie