16.10.2022
Adam Sandler si-a mai cumparat o casa! Vezi cum arata vila pe care a platit 4,1 milioane de dolari - FOTO

Actorul Adam Sandler (56 de ani) si-a sporit proprietatile imobiliare platind 4,1 milioane de dolari pentru o noua casa, in Los Angeles. Sandler a cumparat o vila de 1.840 de metri patrati pe strada Albright. Casa cu trei dormitoare si doua bai a fost construita in 1947, fiind remodelata recent.

Vila cu sindrila de lemn, are siruri de ferestre montante cu obloane albastre si detine un garaj atasat, pentru doua masini pe partea laterala. In interior, Adam se poate bucura de un semineu alb inconjurat de caramizi negre. De-a lungul anilor, Adam Sandler a cheltuit milioane cumparand proprietati in locatii precum Florida, Massachusetts si California de Sud.

Incluzand resedinta sa recent cumparata, Sandler detine proprietati imobiliare de lux in valoare de peste 40 de milioane de dolari numai in Los Angeles. Actorul are o avere de 420 de milioane de dolari, asa ca nu il ustura la buzunar noua achizitie.

Vila are trei dormitoare

Starul din „Hustle” si sotia sa, Jackie, mai au trei apartamente de lux: unul in cladirea Sierra Towers plina de celebritati de langa West Hollywood, unul in Brentwood si al treilea in Calabasas, plus o casa de vacanta Malibu pe malul oceanului. Resedinta lor principala ramane insa o mare proprietate in Pacific Palisades, detinuta candva de Goldie Hawn si Kurt Russell.

6 zodii care, intr-o relatie, se multumesc cu mai putin decat merita

In ceea ce priveste ultima achizitie a lui Sandler, vila cu trei dormitoare si doua bai a fost construita la sfarsitul anilor 1940 si de atunci a fost remodelata. Exista, de asemenea, un dormitor principal mare, cu o cada echipata cu chiuveta dubla, cada si dus separat; iar in aer liber, curtea imprejmuita cu iarba gazduieste o terasa acoperita, cu un semineu imbracat cu caramida.

Conform listarii, noul proprietar se poate „muta aici sau reimagina si dezvolta casa de vis” – deoarece vanzarea includea planuri pentru o casa de 7.600 de metri patrati, cu doua etaje, cu subsol, potrivit dirt.com.

Horoscop 16 octombrie 2022. Zodia in viata careia revine o fosta iubire

Articole din aceeasi categorie