02.09.2022
Printesa Diana nu ar fi placut-o pe Meghan Markle: „Nu cred ca ar fi fost marele ei fan”

Printesa Diana nu ar fi fost „un mare fan” al lui Meghan Markle din cauza faptului ca aceasta a parasit familia regala britanica alaturi de Printul Harry.

Regretata Printesa Diana nu ar fi fost un „mare fan” al lui Meghan Markle, considera biografa regala Tina Brown. Autoarea cartii Palace Papers a speculat intr-un nou interviu ca ar fi existat o drama intre cele doua din cauza faptului ca Markle a parasit familia regala britanica impreuna cu Printul Harry, la inceputul anului 2020, lasandu-l „izolat” de familia sa.

Printesa Diana nu ar fi fost incantata de Meghan Markle

Tina Brown a sustinut faptul ca Printesa Diana era preocupata de cresterea celor doi baieti ai sai si ar fi simtit ca Meghan Markle il „indeparteaza” pe Printul Harry de familia regala. Din acest motiv, biografa a afirmat ca regretata printesa „nu ar fi fost un mare fan al lui Meghan.”

„Diana era foarte protectoare cu baietii ei. Ea ar fi fost foarte, foarte protectoare cu Harry si cred ca foarte nelinistita de aceasta directie pe care au luat-o. Cred ca ea ar fi simtit ca Meghan il indreapta pe Harry intr-o directie care nu era buna pentru el. Nu cred ca Diana ar fi fost marele fan al lui Meghan pe care si l-ar fi imaginat, poate, Meghan insasi.”, a declarat Tina Brown pentru Daily Beast, referindu-se la Harry si la fratele sau mai mare, Printul William.

Sunt urmatorii? Renato Usatii si Nina Cretu - invitati la nunta grandioasa a Anastasiei Fotachi si a lui Gabriel Stati. Vezi rochia pe care a imbracat-o sora lui Emilian Cretu, dar si imaginile pe care le-a surprins aceasta din timpul evenimentului - FOTO/VIDEO

Cu toate acestea, Tina Brown crede ca Printesa Diana ar fi fost „incantata” atunci cand fiul ei cel mic a intalnit-o pe Meghan Markle.

„Ar fi fost incantata, ar fi sprijinit-o si ar fi fost fericita ca cineva de rasa mixta se alatura familiei regale, deoarece Diana era atat de incluziva”, a adaugat Brown.

„Nu ar fi fost multumita de cum stau lucrurile”

Tina Brown, care a vazut-o ultima data pe Printesa Diana la New York cu o luna inainte de moartea ei, la varsta de 36 de ani, in august 1997, a mai afirmat ca aceasta ar fi fost „foarte nefericita” ca relatia dintre Printul Harry si Printul William ramane tensionata.

„Ea nu a pus niciodata la indoiala faptul ca William va fi rege. A fost dorinta ei cea mai arzatoare ca el sa devina rege. Ea nu a fost niciodata anti-monarhie in aceasta privinta. Avea diferente cu familia regala, dar nu s-a gandit nici macar o clipa ca William nu va fi viitorul rege si ca Harry va fi mereu acolo pentru a-l sustine. Ea nu ar fi fost multumita de cum stau lucrurile”, a mai spus Brown.

Comentariile facute de Tina Brown vin la cateva zile dupa ce Meghan Markle a acordat un lung interviu revistei The Cut din New York, in care a dezvaluit ca sotul ei si-a „pierdut” relatia cu tatal sau, Printul Charles. De asemenea, Markle a precizat cat de „fericita” a fost sa paraseasca Marea Britanie si sa inceapa un nou capitol in California alaturi de familia ei.

Britney Spears - acuzata de fiii sai, Preston si Jayden. Afla ce s-a intamplat: „Nu am fost la inaltimea asteptarilor lor ca mama”

Articole din aceeasi categorie