02.09.2022
Britney Spears - acuzata de fiii sai, Preston si Jayden. Afla ce s-a intamplat: „Nu am fost la inaltimea asteptarilor lor ca mama”

Se parea ca viata lui Britney Spears incepea sa se imbunatateasca - cantareata a scapat de tutela tatalui sau, s-a casatorit, a jucat o nunta mare si frumoasa. Insa, vedeta inca are probleme nerezolvate. De aceasta data, copiii sai au vorbit sincer despre relatia dintre ei si mama lor. Iar Britney, la randul sau, le-a raspuns. 

Preston, in varsta de 16 ani, si Jayden, in varsta de 15 ani, au acordat un interviu sincer jurnalistei Daphne Barak, in care au vorbit despre mama lor, Britney Spears. „Sunt 100% sigur ca totul poate fi reparat, este nevoie doar de mult timp si efort. Vreau ca ea sa isi imbunatateasca sanatatea mintala. Cand se va face bine, vreau sa o vad din nou”, a spus Jayden. 

Avril Lavigne si-a indeplinit visul! Ce a reusit sa obtina vedeta: „Inca nu pot sa cred. N-as fi crezut niciodata ca as putea avea propria mea ...” - FOTO

„Te iubesc mult si iti doresc tot ce e mai bun. Poate ca intr-o zi noi vom putea discuta despre tot ce s-a intamplat”, a mai spus fiul sau, Jayden. De asemenea, el a explicat de ce el si fratele sau nu au fost la nunta mamei lor, care a avut loc recent. „Nu era un moment potrivit pentru a ne intalni. Acest lucru nu inseamna ca eu nu sunt fericit pentru ea. Eu sunt. Insa ea nu a invitat toata familia. Daca as fi mers doar eu si Preston, totul s-ar fi terminat prost”, a adaugat baiatul. 

„Dragostea mea fata de copiii mei nu are limite si sunt trista cand aud ca el (Jayden) spune ca eu nu am fost la inaltimea asteptarilor lor ca mama”, a scris pe retelele sociale, Britney. 

Camila Morrone - prima aparitie publica dupa ce a anuntat ca s-a despartit de Leonardo DiCaprio. Tanara si-a schimbat radical infatisarea - FOTO

„Eu stiu despre talentul tau”, a continuat interpreta, de data aceasta adresandu-se fiului sau mai mare. „Eu stiu ca tu esti invatatorul meu, iar eu, dragul meu, sunt invatatorul tau! Este groaznic sa-l vad pe tatal vostru ipocrit spunand ca mass-media este teribila, dar in acelasi timp sa vad cum va pune sa vorbiti despre lucruri personale in public! Nu uitati de unde ati venit! Sper ca o sa te uiti in oglinda si o sa iti amintesti... ca esti copilul meu si mereu vei fi”, a afirmat Britney. 

Articole din aceeasi categorie