07.07.2022
Renumitul brand Jimmy Choo a deschis o cafenea in centrul Londrei. Vezi cum arata localul - FOTO

Jimmy Choo a deschis larg usile noului local „Choo Cafe” in centrul comercial Harrods, la Londra. Cafeneaua va activa doar timp trei luni - pana pe 30 septembrie. Despre acest lucru scrie WWD. 

Punctul culminant al acestui local este interiorul sau, care este doar intr-o nuanta - fucsia. Tot mobilierul este in aceasta culoare - incepand cu podeaua si fotoliile si pana la oglinzi si mese. 

Meniul Choo Cafe a fost creat de catre chefii de la Harrods. Meniul se concentreaza in special pe mancaruri traditionale de vara - sandwishuri, fructe de padure, precum si ceai si proseco. 

Patru obiceiuri ale femeilor din Coreea pe care trebuie sa le stii si sa le adopti daca iti doresti sa nu imbatranesti niciodata - FOTO

O vedeta Netflix, condamnata la 12 ani de inchisoare pentru abuz sexual

Apropo, Jimmy Choo nu este primul brand care isi deschide un restaurant in institutia data. In 2019, la Harrods a aparut cafeneaua Fendi. Aceasta a devenit foarte celebra nu doar din cauza numelui sau, ci si pentru cel mai bun cappuccino si prajituri din capitala britanica, precum si pentru logo-urile spectaculoare ale marcii de pe peretimobilier. 

Articole din aceeasi categorie