07.07.2022
Fashion, baby! Ghici cine este vedeta care a aparut mascata la prezentarea Balenciaga de la Paris - FOTO

Nu degeaba i se spune Parisului „capitala modei”. Zilele acestea are loc unul dintre cele mai importante evenimente din lumea fashion-ului, iar cele mai mari nume din industrie si nu numai au venit sa vada defilarea de moda pusa in scena de cei de la Balenciaga.

Cei de la Balenciaga fac ce fac si atrag din nou atentia. Dupa ce au lansat colectia limitata de adidasi deja uzati, brand-ul a dus totul la nivelul urmator pentru defilarea de la Paris. Despre momentul creat de celebra casa de moda vorbeste toata lumea si pe buna dreptate. Locul modelele a fost luat de catre vedete, iar Nicole Kidman, Danielle Slavik, Dua Lipa si Bella Hadid au fost doar cateva dintre starurile care au defilat pentru Balenciaga.

Evident, din aceasta ecuatie nu avea cum sa lipseasca Kim Kardashian, una dintre cele mai recente imagini ale brand-ului. Kim este clienta fidela, iar majoritatea aparitiilor ei au fost contruite cu ajutorul pieselor Balenciaga. Ba mai mult, miliardara a declarat ca Balenciaga a fost brand-ul care i-a dat cea mai mare incredere in ea cand a trecut prin criza indentitatii vestimentare. Cei care au urmarit-o pe Kim stiu ca aceasta se baza foarte mult pe Kanye in alcatuirea tinutelor. Dupa ce s-au despartit, miliardarei i-a fost destul de greu sa isi construiasca un stil reprezentativ, dar se pare ca, dupa mai multe incercari, i-a iesit.

Antonia, mesaj emotionant pentru Alex Velea, dupa 9 ani de relatie: „Il iubesc asa de mult!”

„Cea mai mare nesinguranta a mea este aceea de a descoperi cum va fi relatia cu noua mea muza. E usor pentru ca am dulapul meu de acasa, camera mea Balenciaga si sunt ok, dar cand vine vorba de stilul meu, mereu l-am avut pe Kanye care m-a invatat despre fashion.”

Cei de la Balenciaga au observat ca miliardara are potential, asa ca au decis sa organizeze, cu cateva luni in urma, un shooting chiar la ea acasa.

Natalia Gordienko a participat la Saptamana Modei de la Paris! Vezi cat de impecabil s-a prezentat aceasta, dar si cine este barbatul care i-a trimis o invitatie speciala - FOTO/VIDEO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie