08.06.2022
In tricou sifonat si blugi decolorati! Bruce Willis a fost suprins de paparazzi, plimbandu-se pe strazile din Los Angeles - FOTO

Celebrul actor apare rar in public si duce o viata ferita de ochii lumii, alaturi de familia sa.

Actorul de la Hollywood in varsta de 67 de ani, Bruce Willis, care a fost diagnosticat cu afazie duce viata unui pensionar american obisnuit, dar interesul paparazzi fata de el este inca mare.

Un exemplu in acest sens sunt noile fotografii aparute in mediul online in care se poate observa ca Bruce se plimba pe strazile din Los Angeles in compania prietenului sau Stephen Eads. La inceputul anilor 1990, Eads a devenit producatorul lui Bruce.

Willis a ales sa poate un tricou roz sifonat, blugi decolorati si o sapca de baseball. Eads era imbracat in haine negre, iar parul sau lung si carunt era batut de vant.

The Motans a lansat o noua piesa care a cucerit publicul instant! Vezi cat de bine suna „Cafe de Flore”: „E pe repeat de cand ati lansat-o” - VIDEO

Potrivit Clinicii Mayo, afazia, cu care Willis a fost diagnosticat, este o „afectiune care afecteaza capacitatea de a comunica” care „poate afecta vorbirea si modul in care o persoana scrie si intelege atat limbajul vorbit, cat si cel scris”.

Katy Black - emotionata pana la lacrimi! Cum arata noua casa a bloggeritei si ce design deosebit are - VIDEO

Articole din aceeasi categorie