08.06.2022
Ashton Kutcher si Mila Kunis se pregatesc sa sarbatoreasca sapte ani de la nunta. Cum au fost suprinsi cei doi - FOTO

Ashton Kutcher si Mila Kunis si-au lasat copiii acasa si s-au aventurat la o plimbare romantica. Cei doi au fost fotografiati in Santa Barbara, California, luni dimineata, asta dupa ce au bifat o mica excursie si s-au oprit la un restaurant local pentru micul dejun.

Actorul in varsta de 44 de ani si sotia lui in varsta de 38 de ani pareau sa profite la maximum de timpul lor impreuna  Cei doi vor sarbatori peste o luna sapte ani de la nunta.

Kutcher si Kunis s-au intalnit initial pe platourile de filmare de la serialul That 70s Show, in care au jucat impreuna. Primul lor sarut s-a produs in timpul unui episod din celebra serie, care a fost difuzata din 1998 pana in 2006.

The Motans a lansat o noua piesa care a cucerit publicul instant! Vezi cat de bine suna „Cafe de Flore”: „E pe repeat de cand ati lansat-o” - VIDEO

Actorul a inceput o relatie cu Demi Moore si s-a casatorit cu ea in 2005, iar actrita s-a iubit cu Macaulay Culkin din 2002. Kutcher a divortat de Demi in 2013, iar Kunis si fostul ei iubit s-au separat in 2011, desi au ramas prieteni.

Ashton Kutcher si Mila Kunis au inceput o relatie in 2012 si s-a mutat unul cu celalalt in luna  aprilie a aceluiasi an. Cei doi au anuntat ca s-au logodit doi ani mai tarziu, iar actrita l-a nascut pe fiul lor, Wyatt, in varsta de sapte ani, in octombrie.

Shakira rupe tacerea pe retelele de socializare dupa ce a anuntat despartirea de Gerard Pique - VIDEO

S-au casatorit in iulie 2015 si si-au extins familia odata cu sosirea celui de-al doilea fiu al lor, Dimitri, in varsta de cinci ani, in 2016. 

Luna trecuta, Kunis a fost inclusa pe lista Time a celor celor mai influenti 100 de oameni din 2022. Zoe Saldana a laudat devotamentul actriteii atat fata de cariera ei, cat si fata de familie.

Articole din aceeasi categorie