23.07.2024
Jurnalista care răspunde criticii cu umor! Cristina Miron: „Folosesc umorul ca armă de protecție” - VIDEO

Cristina Miron, în cadrul podcastului „Mai Departe”a povestit despre critica și comentariile de hate pe care le primește frecvent. Însă, cu umor ca armă de protecție și mesaje de încurajare, ea își inspiră comunitatea de peste 60 de mii de urmăritori pe Instagram.

Cristina acceptă ideea că popularitatea are un preț. „Foarte mult hate am. Mai rău e atunci când ești foarte tânăr sau adolescent și primești hate și bullying. Ar fi fain ca așa utopie să nu fie deloc, dar copiii sunt așa, toți oamenii sunt așa în general. Poate în viitor o să avem asta, lucrăm la multe principii sănătoase, tot felul de mișcări, și poate pe viitor, în mod ideal, nu o să existe hate și bullying”, a povestit jurnalista.

Arsenie Todiraș a devenit tătic! Fotomodelul Agnes Matoko i-a făcut cel mai frumos cadou de ziua lui de naștere - FOTO

„Este o diferență între a nu aproba și a nu plăcea. Eu am blocat persoanele de la care primeam hate, dar acum nu o mai fac. De obicei răspund, dar folosesc umorul ca armă de protecție, le dau dreptate, astfel, îi dezarmez. Eu îi transform din hateri în urmăritori”, a spus Cristina Miron. 

Bullying-ul în viața bloggeriței venea cu ceva timp în urmă din cauza kilogramelor în plus: „Eu am avut mult bullying în viața mea și apropo, totul venea de la greutate, nici măcar nu de la content, de la kilogramele în plus”.

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, cel mai mare festival de muzică electronică din lume - FOTO

„Multe întrebări primesc de la urmăritori pe rețelele de socializare. De unde am curaj? De unde am iubirea de sine? Doar lucrez la asta, eu le dau mesaje, îi mai susțin, le arăt prin felul meu de a fi”, a explicat femeia. 

Zodiacul vedetelor! Ele sunt persoanele publice din Moldova născute în zodia Leu - FOTO

Cristina Miron este o jurnalistă și bloggeriță din Republica Moldova. Tânăra are studii în jurnalism și a fost prezentatoare a unei emisiuni, la un alt post TV din Moldova. Este activă pe rețelele sociale, în special pe Instagram, unde are o comunitate de peste 60 de mii de urmăritori. 

SURSĂ FOTO: Instagram/ cristymironcik 

Articole din aceeasi categorie