23.07.2024
Arsenie Todiraș a devenit tătic! Fotomodelul Agnes Matoko i-a făcut cel mai frumos cadou de ziua lui de naștere - FOTO

Dublă sărbătoare în familia fostului membru al trupei O-Zone Arsenie Todiraș, iubita acestuia a adus pe lume un băiețel, chiar de ziua interpretului.

Arsenie Todiraș a dispărut din lumina reflectoarelor la scurt timp după desființarea trupei O-Zone, cu toate că a continuat să aibă o carieră solo. Nu mulți știu cum s-a schimbat viața fostului membru O-Zone, însă, de curând un anunț extrem de fericit l-a adus din nou în fața publicului larg. 

WhatsApp Image 2024-05-09 at 14.58.41

Recent, Arsenie Todiraș a anunțat pe rețelele de socializare că iubita lui, fotomodelul Agnes Matoko i-a făcut cel mai frumos cadou de ziua lui, l-a adus pe lume pe micuțul lor.

Zodiacul vedetelor! Ele sunt persoanele publice din Moldova născute în zodia Leu - FOTO

Arsenie a publicat o imagine de familie, iar în descriere a menționat:„Best Birthday present from my love. H-Bday to me and my son”, în traducere din engleză: „Cel mai bun cadou de ziua mea. La mulți ani mie și fiului meu”.

Vestea i-a bucurat pe fani, care au lăsat zeci de comentarii la fotografia postată de cuplu: „Felicitări pentru nașterea băiețelului dumneavoastră. Sunteți o familie minunată”,  „Felicitări Arsenium, eşti un cântăreț foarte bun, ascult şi îmi plac foarte mult piesele tale, mai ales cu Dan Bălan şi Radu Sîrbu, succes”,  „Felicitări! Asta e fericirea adevărată”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

WhatsApp Image 2024-05-09 at 14.57.59

9 alimente pe care este recomandat să le consumi vara - FOTO

Arsenie și Agnes au format pentru prima dată un cuplu în anul 2010, însă s-au despărțit la scurt timp. La un an distanță, solistul a anunțat că se căsătorește, însă nu cu Agnes, ci cu Mianna, o tânără rusoaică. 

mom 13 (25)

Relația lui Arsenie cu Mianna s-a încheiat, iar la începutul anului 2023 fostul membru al trupei s-a reîntors la Agnes. Cei doi nu s-au afișat împreună până când solistul și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe frumoasa tânără din Bacău.

WhatsApp Image 2024-05-09 at 14.57.45

Arsenie Todiraș, cunoscut și ca Arsenie sau Arsenium, este un cântăreț de muzică pop din Republica Moldova. Între 1999 și 2005 a făcut parte din trupa O-Zone. Din 2005 evoluează în cariera solo sub numele scenic „Arsenium”.

Premiile Emmy 2024. „Shogun” şi „The Bear” conduc în topul nominalizărilor

SURSĂ FOTO: Instagram/arsenium_official

Articole din aceeasi categorie