20.03.2023
„Visele” Anei Beregoi! Incarca-te cu multa energie de la noua melodie a tinerei interprete: „Toate visele mele sunt top” - FOTO/VIDEO

Interpreta si bloggerita din Republica Moldova, Ana Beregoi a lansat o noua melodie, in colaboratie cu Mixton Music. Noul sau hit se numeste „Visele” si are si un videoclip oficial. 

„Relax, vino langa mine, tine-ma de mana, o sa fie bine, uita-te-n oglinda, zi sunt cea mai buna, si-o sa depasim orice obstacol impreuna.” Astea sunt versurile cu care incepe noua piesa a artistei.

Iuliana Beregoi, sora Anei, a venit si ea cu un mesaj pentru toti urmaritorii sai: „Dragii mei, Ana, sora mea a lansat o piesa si sunt super fericita, imi place foarte mult piesaa, imi place foarte mult clipul. Piesa a iesit bomba.”

Piesa este interpretata in limba romana. Muzica si textul melodiei sunt scrise de Theea Miculescu si Catalin Dascalu. „O sa ajungem in top, eu si trapicornii mei, o sa vina norii eu stiu ca nu tine, o sa fie soare, o sa fie bine”, este o fraza din noua sa melodie. 

Piesa este creata in stil rap, iar la sfarsitul melodiei Ana vine cu un mesaj: „ Toate visele mele sunt top, cum sa le opresc ca nu am buton de off, eu nu am stare 0 -5 ok, vreau sa ajung acolo de unde se vede tot.”Clipul la piesa sa este la fel de colorat si dinamic, precum e si ea.

A suferit 3 avorturi spontane! Georgina Rodriguez, dezvaluiri cu lacrimi in ochi despre perioadele dificile prin care a trecut alaturi de Cristiano Ronaldo

Videoclipul sau a acumulat 40 de mii de vizualizari in doar 21 de ore si sute de comentarii din partea fanilor sai.„O piesa superba cantata de o fata superba!! Mi-a transmis atat de multa incredere! Multumim pentru piesa asta Ana,esti TOP”, „Cea mai frumoas melodie ,felicitari Anei si echipei”, „ Este o piesa superba! Bravo Ana!”, „ Cea mai tare piesa a venit!!! O adorrr!!! Felicitari Ana si mixton music!!”

Ana Beregoi este o actrita, interpreta si bloggerita din Republica Moldova. Aceasta are o comunitate de peste 630 de mii de urmaritori pe Instagram si aproape 420 de mii de urmaritori pe TikTok. Tanara s-a filmat in serialul „Lara - Aribelle si mana destinului”. 

Articole din aceeasi categorie