17.02.2022
Joseph Baena - dezvaluiri emotionante despre momentul cand s-a aflat ca e fiul lui Schwarzenegger

Joseph Baena, fiul nelegitim al lui Arnold Schwarzenegger, a vorbit deschis despre momentul cand s-a aflat public ca e fiul celebrului actor si culturist de origine austriaca.

Acesta a marturisit ca avea 13 ani si ca „viata lui s-a transformat complet” dupa puternica mediatizare internationala, mentioneaza Menshealth.com.

Dupa mai bine de 10 ani de cand s-a aflat cine e tatal sau, Baena si-a consolidat relatia cu Schwarzenegger. Acum, fara doar si poate, sunt sprijin unul pentru altul, avand in vedere puternicele lor afinitati din domeniul culturismului si actoriei. 

Pentru prima data in istoria Victoria's Secret - un model cu sindromul Down a devenit fata brandului. Vezi cum arata tanara - FOTO

Cei doi se antreneaza zilnic in cadrul emblematicei sali Gold’s Gym. „Prima data cand m-am antrenat cu el eram atat de nervos”, a recunoscut el. „Eram ca un observator, incercam sa vad ce face si cum se comporta”. „Unul dintre lucrurile importante pe care le-am invatat de la tata a fost sa nu am mentalitatea celor zece repetari”, a mai explicat Joseph. „Ci sa incerc mereu sa-mi depasesc limitele, sa faci acele repetari suplimentare pana cand te epuizezi si simti ca nu mai esti”.

A devenit mamica pentru a patra oara si a dezvaluit ce a invatat din aceasta experienta. Cristina Costov, scriitoare: „As fi ipocrita daca as spune ca imi este foarte usor si le reusesc pe toate” - VIDEO

Dupa cum poate multi stiu deja, Arnold a avut o aventura amoroasa cu fosta lui menajera, Mildred Baena. Femeia a recunoscut ca a ramas gravida atunci cand lucra ca si menajera, mentioneaza cateva surse de investigatii conduse de publicatiile de peste Ocean, RadarOnline si StarMagazine. „Am facut sex neprotejat cu Arnold chiar in casa in care locuia. I-am dat nastere fiului meu in Guatemala”. Un fapt si mai socant este ca menajera a ramas insarcinata tocmai cand sotia fostului guvernator al statului California era gravida cu cel de-al doilea fiu, Christopher.

Imi aduc aminte foarte bine acea zi. Eram chiar in clasa a opta si am fost chemat (…). Mama ma astepta afara si mi-a spus ca trebuie sa mergem si ca toata lumea a aflat cine sunt de fapt, dar mai mult de atat ca au aflat si cine este tatal meu. Aveam 13 ani. La o varsta ca asta corpul tau se dezvolta; mintea ta se transforma. (…) Odata cu marea dezvaluire, viata mea s-a transformat chiar in fata ochilor mei”, a spus Joseph Baena in cadrul unui interviu online acordat publicatiei Men’s Health.

Mildred Baena i-a dat nastere fiului ei in octombrie 1996. La acea vreme, actorul din “Terminator” era casatorit cu celebra jurnalista Maria Shriver. Cu ea, Arnold are patru copii -  Katherine (32 de ani),  Christina (30 de ani), Patrick (28 de ani) si Christopher (24 de ani). Maria a divortat de Arnold dupa 25 de ani de casnicie, in decembrie 2021 procesul fiind oficial finalizat.

„Sunt foarte motivat. Sunt fericit pentru relatia mea cu tatal meu. Dar sunt si mai fericit ca reusesc sa gasesc bucurie in ceea ce fac si ca fac exact ce am visat mereu”, a spus in cadrul interviului Joseph Baena.

„Multi baieti se lupta sa-si faca tatal mandru sau incearca sa iasa din umbra tatalui lor. Dar atata timp cat faci ceea ce vrei, atunci totul vine de la sine. Desigur, poate tipii aceia nu au tati atat de draguti”, a mai declarat in gluma Joseph.

Pentru ca a facut senzatie - piesa „Victima” a interpretului Carla's Dreams a imbracat o noua haina. Vezi versiunea piano a cantecului - VIDEO

Articole din aceeasi categorie