17.02.2022
Pentru ca a facut senzatie - piesa „Victima” a interpretului Carla's Dreams a imbracat o noua haina. Vezi versiunea piano a cantecului - VIDEO

Cu o luna in urma, popularul interpret Carla's Dreams a lansat piesa „Victima” care a reusit sa acumuleze intr-un timp scurt, aproape 6 milioane de vizualizari pe Youtube.

Ieri, 16 februarie, artistul si-a uimit fanii cu o reinterpretare a piesei „Victima”. Cantecul are si un nou videoclip care pastreaza laitmotivul din filmuletul anterior si anume, pantofii rosii.

In videoclip interpretul sta in fata unei tinere care canta la pian. Fata ei este mereu acoperita, iar accentul principal sunt pantofii pe care ii poarta.

Din subterana - pe panourile publicitare! Afla povestea tanarului interpret Andrei Serjant care s-a filmat intr-un spot publicitar alaturi de Irina Rimes: „Pot sa spun ca e o persoana...” - VIDEO

Fanilor le-a placut piesa inca de la primele note muzicale auzite. „Nu am cuvinte pentru a exprima aceste emotii. De cand am auzit primele cuvinte din piesa, direct piele de gaina, cu toate ca am mai ascultat-o de minim 100 de ori.”, Prin interpretarea asta, demna de un mare piedestal, ai mai transmis si atins emotii pe care recunosc ca altfel nu aveam cum sa le descopar.”, „Intodeauna versiunile piano ma ating altfel pe suflet.”, au scris cativa internauti in sectiunea de comentarii.

Este „fata lui tata” si au o relatie de invidiat! Anatolie si Camelia Melnic au facut facut provocari nebune impreuna si au cantat hitul anilor 2000: „Atata timp cat sunt eu langa ea nu poti acuza un copil ca canta piesa aceasta.” - VIDEO

Versiunea piano a adunat deja peste 100 de mii de vizualizari pe Youtube.

Carla's Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova, format pe 20 ianuarie 2012, la Chisinau. Trupa este compusa dintr-un grup anonim de cantareti si compozitori care isi interpreteaza piesele in romana, engleza si rusa.

Reuniunea anului: Irina Shayk si Bradley Cooper vor sa fie din nou impreuna

Articole din aceeasi categorie