22.06.2022
Jordi Alba s-a casatorit cu Romarey Ventura. Unde a avut loc evenimentul si cine a fost pe lista de invitati - FOTO

Jordi Alba s-a casatorit cu Romarey Ventura. Aceasta este partenera fotablistului de cativa ani. Modelul i-a daruit si doi copii si formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din lumea fotbalului.

Singurii jucatori ai Barcelonei care au asistat la nunta lui Alba au fost Sergi Roberto, Sergio Busquets si Riqui Puig, relateaza Mundo Deportivo. Gerard Pique a fost invitat, dar nu a mers pentru ca a vrut sa evite fotografii, dupa ce s-a despartit de Shakira.

„De la primele versuri, mi-au dat lacrimile!” Mihaela Tabura a lansat o noua melodie, insotita de un videoclip oficial: „Este un cantec rupt din inima mea” - VIDEO

Jordi Alba s-a casatorit cu Romarey Ventura

Alti fotbalisti care au asistat la nunta au fost Leo Messi, Cesc Fabregas, Luis Suarez, Marc Bartra, precum si prietenii lui Alba de la nationala Koke, Sergio Ramos, David De Gea si Alvaro Morata.

Romarey Ventura este de profesie model si are 33 de ani. Ea este femeia alaturi de care fotbalistul si-a intemeiat o familie si sunt extrem de fericiti impreuna alaturi de cei doi copii ai lor. Evenimentul a avut loc la Sevilla, in Spania, unde au participat actuali si fosti colegi de la FC Barcelona.

Romarey Ventura, intr-o rochie alba de mireasa, superba in ziua nuntii

Jordi Alba si modelul Romarey Ventura formeaza un cuplu de mai bine de 7 ani. Acestia au ales o locatie selecta pentru nunta lor, unul dintre cele mai fericite momente din viata de cuplu. Jordi si Romarey s-au casatorit la „La Hacienda de Oran”, o mosie din Sevilla care dateaza din secolul al XVII-lea.

In China se simte „acasa”! Afla povestea Gabrielei Cojocaru, moldoveanca stabilita in Asia cu o comunitate de peste 2 milioane de oameni, dar si cum e sa ai un iubit chinez: „Nunta la chinezi se face dimineata si dureaza doua ore” - INTERVIU

Conform publicatiilor internationale, Pique i-a transmis prietenului sau, Alba, ca nu va onora invitatia la nunta.

Acesta a spus ca el crede ca prezenta lui la nunta al-ar pune in centrul atentiei, in loc ca cei doi miri si evenimentul in sine sa fie punctul central.

Barca Universal on Twitter: "Image: Jordi Alba and his wife during their  wedding. https://t.co/JVa8YmNHue" / Twitter
The wedding of Jordi Alba and Romarey Ventura in a 17th-century estate: the  guest list included Messi and the absence of Pique - The Gal Times
Jordi Alba and Romarey Ventura pose before the press after getting married  - Sports Finding
Articole din aceeasi categorie