27.11.2023
Johy Davis si-a facut un cadou de ziua lui! Interpretul a lansat o piesa despre cei care il judeca - VIDEO

Dupa o pauza de 2 luni, Johy Davis a lansat un nou cantec, chiar in ziua in care a implinit 2 de ani. Acesta se numeste „Zambet Fals”.

Johy a mentionat intr-o postare pe contul lui de Instagram care este mesajul melodiei.

„Lasa-i sa te judece. Lasa-i sa te inteleaga gresit. Lasa-i sa te barfeasca. Parerile lor nu sunt problema ta. Tu ramai un om bun, iubeste si simte-te liber in autenticitatea ta. Indiferent ce spun sau fac altii, sa nu indraznesti sa te indoiesti de valoarea ta. La multi ani cei care isi sarbatoresc ziua de nastere”, a spus Davis.

Shakira nu il iarta pe Gerard Pique! Artista pregateste un documentar despre despartirea dramatica de fotbalist

Mesajele de felicitare, dar si de apreciere nu au intarziat sa apara, chiar de la miezul noptii: „La multi  ani Johy! Superba piesa”, „Piesa e bomba. Superb bravo! Felicitari cu o noua lansare”, „La multi ani Vlad. Bravo piesa, chiar ii super faina. Sa mergi mereu cu capul sus si lasa lumea sa barfeasca. De asta si sunt in spatele tau. Te cuprind, te pup”.

„Tot ce imi doriti mie de ziua mea de nastere va doresc voua de 10 ori mai mult. Eu mi-am intampinat ziua de nastere la aeroport. Eu sunt foarte bucuros in suflet, am o energie pozitiva si astept deja dimineata. Maine cum ma trezesc iau micul dejun si deja la bal”, a mai povestit Johy Davis pe social media.

Johy Davis este un tanar interpret de la noi, care se diferentiaza prin stilul extravagant. Este foarte activ pe pagina sa de Instagram, unde are aproape 70 de mii de urmaritori.

Adevaratul motiv pentru care Dan Ionita nu se casatoreste cu iubita lui, Cristina: „Nu vreau sa fac aluzii ca m-am speriat” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie