26.03.2024
Johy Davis isi vinde masina! Cum arata bolidul, dar si ce suma cere interpretul: „Este in stare ideala, ca noua” - FOTO

Intr-o postare recenta facuta publica pe online Johy Davis a anunat ca isi vinde masina. Este vorba despre un „Haval H6” din 2023.

Davis a publicat o fotografie cu masina sa, dar si un link catre pagina unde pot fi gasite mai multe detalii despre aceasta.

Cel mai penibil moment din viata Doinei Danielean: „Am uitat microfonul pornit la radio si...” - VIDEO

Interpretul a mentionat ca masina sa este intr-o stare ideala: „Masina este in stare ideala, ca noua, complectatie full. Restyling 2023, anvelope cadou, garantie 7 ani”.

„HAVAL H6 3 rd Gen ofera o eficienta sporita si un consum imbunatatit de combustibil. Echipat cu un motor pe benzina de 2,0 litri turbo si o transmisie DCT cu dublu ambreiaj cu 7 trepte umed, noul HAVAL H6 genereaza o putere maxima de 211 CP. si un cuplu maxim de 320 Nm. In acelasi timp, intervalul maxim de cuplu al noii masini a fost marit la 1400-4000 rpm, ceea ce face calatoria mai eficienta. Comparativ cu predecesorul sau, modelul HAVAL H6 din a treia generatie are o greutate mai mica, ceea ce a crescut economia consumului de combustibil cu 14,5% si a redus consumul de combustibil la 6,8 l / 100 km (in ciclul extraurban) In plus, modelul este echipat cu un sistem inteligent Start-Stop”, a mai notat Johy Davis.

Motivul pentru care printesa de Wales apare mereu cu degetele bandajate. Ce probleme de sanatate ar mai avea Kate - FOTO

Davis cere nici mai mult, nici mai putin de 21.500 euro pentru masina sa.

Johy Davis este un tanar interpret de la noi, care se diferentiaza prin stilul extravagant. Este foarte activ pe pagina sa de Instagram, unde are aproape 73 de mii de urmaritori.

Articole din aceeasi categorie