26.03.2024
Cel mai penibil moment din viata Doinei Danielean: „Am uitat microfonul pornit la radio si...” - VIDEO

Nu prea vorbeste despre esecuri, pentru ca incerca mereu sa invete din ele si sa mearga mai departe, dar am aflat care fost cel mai ciudat cadou pe care l-a primit, dar si ce lucruri a facut Doina Danielean de care nu este deloc mandra. Asa ca vedem impreuna ce a raspuns, in cadrul unui interviu marca O Seara Perfecta.

Ce lucruri ai facut de care nu esti deloc mandra?

„Nu prea imi amintesc sa fi facut ceva de care nu as fi fost mandra. Aaa, hai sa iti spun. Am avut prin 2019-2020 niste scandaluri in mediul online, iata de acelea nu sunt mandra deloc”.

Care este cel mai mare esec al tau? Ce ai invatat din el?

„Noi in viata avem mai multe esecuri. Pot sa spun ca in unele momente am zis ca prima mea casatorie a fost un esec, dar dupa asta, cand stau si analizez... Am un fiu minunat, am o experienta care m-a facut Doina cea de acum”.

Ce inseamna un om adevarat?

„Un om adevarat este in stare sa fie sincer cu cei din jur, iubeste cu adevarat si spune despre faptul ca iubeste”.

Motivul pentru care printesa de Wales apare mereu cu degetele bandajate. Ce probleme de sanatate ar mai avea Kate - FOTO

Daca ar fi sa te retragi din lumea instagramului, ce ai face altceva?

„Ceea ce fac de la 15 ani, radio”.

Ai prefera sa fii fericita sau bogata?

„As prefera sa fiu fericita si sunt sigura ca daca as fi fericita, as fi si bogata. Un om fericit este in stare sa faca bani”.

Care este cel mai jenant moment din viata ta?

„Odata am uitat microfonul pornit la radio si am strambat la microfon un ascultator. Apoi eram la prezentarea unui concert si la fel am uitat sa inchid microfonul”.

Megan Fox, adevarul despre transformarea incredibila din ultimii ani. La ce interventii a apelat actrita din „Transformers” - FOTO

Care a fost cel mai ciudat cadou pe care l-ai primit?

„Cand am primit un ceainic de 8 martie. Nu o sa uit niciodata”.

Care este principala schimbare pe care vrei sa o faci anul acesta?

„Principala schimbare este sa adopt un mod de viata mai sanatos, sa fac mai multa miscare si sa citesc mai multe carti”.

Doina Danielean este o jurnalista si bloggerita din Republica Moldova. Aceasta a adunat de-a lungul timpului o comunitate de peste 230 mii de urmaritori pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie