26.03.2024
Motivul pentru care printesa de Wales apare mereu cu degetele bandajate. Ce probleme de sanatate ar mai avea Kate - FOTO

Dupa o lunga absenta din spatiul public, care a alimentat teorii ale conspiratiei, fanii printesei Kate au inceput sa se intrebe care este motivul pentru care printesa a aparut de atatea ori cu degetele bandajate.

Fanii speculeaza acum motivul pentru care Kate a fost fotografiata in repetate randuri purtand plasturi la maini.

Printesa de Wales, care este cunoscuta pentru dragostea ei pentru gatit si gradinarit, a fost fotografiata de nenumarate ori cu mainile bandajate. Imaginile au dus la speculatii.

Anul trecut, in timpul festivitatilor Jubileului de Platina de la Castelul Cardiff, Kate a fost vazuta cu un plasture pe degetul mare de la mana dreapta. In imaginu ea pare bine dispusa. Kate nu a explicat niciodata de ce poarta constant bandaje la degete.

Arnold Schwarzenegger operat de urgenta. Cum se simte si de ce afectiune sufera

In 2019, ea a fost vazuta purtand platuri la ambele maini, la Chelsea Flower Show. 

Si in 2016 sunt imagini cu Kate purtand plasturi la maini. Detaliul a fost observat in tima ce Kate o tinea de mana pe Charlotte, la o slujba religioasa din Berkshire, conform Bristol Post.

Inclusiv la Festivalul Regal de la Royal Albert Hall din Londra Kate a purtat bandaj pe mana.

Unii oameni cred ca printesa s-a ales cu aceste mici rani in timp ce se bucura de una dintre pasiunile ei - gradinaritul.

Dupa lungi speculatii, anul acesta Kate s-a confruntat cu reale probleme de sanatate. Desi a trecut printr-o perioada foarte dificila, dupa operatia abdominala pe care a suferit-o in luna ianuarie, mai multi membri ai familiei regale nu stiu nici acum cum se simte printesa de Wales.

„Cativa dintre angajatii seniori ai lui Kate nu au putut sa o vada sau sa vorbeasca cu ea si nici macar nu au stiut despre operatie pana cand a fost anuntata, asa ca i-a luat prins cu garda jos. Doar cativa oameni stiu ce se intampla cu adevarat, iar ei sunt foarte secretosi”, a declarat o sursa pentru revista Us Weekly.

Horoscop 26 martie 2024. O zodie s-ar putea imbogati peste noapte. Probleme in dragoste pentru unii nativi

In plus, de-a lungul timpului au existat speculatii ca printesa sufera de tulburari alimentare. Pe fondul recuperarii sale indelungate dupa operatia abdominala, unii internauti au presupus ca printesa de Wales lipseste de la angajamentele publice din cauza luptei sale cu bulimia.

In octombrie 2023, un utilizator X (fostul Twitter), a distribuit o postare care sugera ca Kate se lupta cu bulimia, sustinand ca de acceea are mereu bandaje pe maini.

Persoanele care sufera de bulimie pot dezvolta semnul lui Russell, un simptom fizic caracterizat prin vanatai, calusuri sau cicatrici la nivelul degetelor de la maini, din cauza varsaturilor autoprovocate, conform The List. 

Articole din aceeasi categorie