21.07.2022
Drake a plecat in vacanta cu o bloggerita populara. Ce legatura este intre cele doua vedete - FOTO

Vacanta de vara a lui Drake continua. Dupa ce a rezolvat problema cu politia suedeza, deoarece a fost arestat acolo, rapperul a zburat in sud-estul Frantei. Recent artistul a fost remarcat in compania bloggeritei americane Sudy Brooks. Vedetele, impreuna cu cativa prieteni, au plecat intr-o excursie cu un iaht.

Recent artistul a fost remarcat in compania bloggeritei americane Sudy Brooks. Vedetele, impreuna cu cativa prieteni, au plecat intr-o excursie cu un iaht.

Imediat dupa ce internautii au vazut fotografiile, fanii lui Drake l-au suspectat pe acesta ca ar fi intr-o noua relatie de dragoste, totusi adevarul s-a dovedit a fi altul.

Jurnalistii de la Entertainment Tonight au spus ca rapperul se cunoaste de foarte mult timp cu Sudy. Potrivit unor persoane din interior, vedetele au multi prieteni comuni, asa ca nu este prima data cand ies impreuna.

Presedintele SUA, Joe Biden a declarat ca sufera de cancer: „In apropierea casei mele erau multe uzine petrochimice”

„Ei se distreaza. Sunt draguti, isi soptesc si rad. Prietenii lor cred ca sunt un cuplu dragut, fac totul pentru ca Drake si Sudy sa petreaca mai mult timp impreuna.”, a spus sursa.

Saptamana trecuta Drake a fost arestat in Suedia. Se zvoneste ca rapperul a fost retinut din cauza faptului ca era sub actiunea substantelor ilegale. 

Drake este un rapper, cantaret, compozitor, producator si actor canadian. Drake initial a fost recunoscut ca actor in drama adolescentina „Degrassi: The Next Generation” la inceputul anilor 2000.

Ce si cat mananca Kim Kardashian la o singura masa! Chelnerul care a servit-o a postat bonul pe internet

Articole din aceeasi categorie