17.08.2022
Johnny Depp s-ar putea intoarce in franciza „Fantastic Beasts”. Afla ce declaratii a facut colegul sau, actorul Mads Mikkelsen: „Eu nu am cum sa-l copiez”

Actorul danez Mads Mikkelsen, in varsta de 56 de ani, care l-a interpretat pe Gellert Grindelwald in „Fantastic Beasts: The Dumbledore Secrets”, a declarat ca, dupa ce Johnny Depp, care a jucat rolul anterior, a castigat procesul impotriva fostei sotii Amber Heard, „s-ar putea intoarce” in franciza, potrivit editiei Deadline.

Aceste cuvinte au fost rostite in timpul discursului lui Mikkelsen in cadrul Festivalului de Film de la Sarajevo. El a recunoscut ca obtinerea acestui rol „l-a intimidat mult”. Cu toate acestea, potrivit actorului, lucrurile s-ar putea schimba acum. 

„Este evident ca acum cursul lucrurilor s-a schimbat - Johnny a castigat procesul, asa ca vom vedea daca se va intoarce in franciza. El poate face acest lucru. Sunt un mare fan al lui Johnny. Cred ca este un actor grozav, cred ca a facut o treaba fantastica. Eu nu am cum sa-l copiez. Ar fi o sinucidere creativa. Asa ca a trebuit sa vin cu ceva al meu, cu ceva diferit.De fapt, totul era destul de infricosator”. 

Zoe Kravitz a recunoscut cum s-a cunoscut cu Channing Tatum si in ce relatie se afla ei in prezent: „Sunt foarte recunoscatoare...”

Actorul, de asemenea, si-a exprimat admiratia fata de fanii lui Depp:„Fanii lui au fost foarte, foarte draguti, dar in acelasi timp si foarte incapatinati. Nu am discutat pentru mult cu ei, insa eu intelegeam de ce inimile lor sunt zdrobite”. 

Absenta lui Johnny Depp, care l-a interpretat pe vrajitorul malefic Gellert Grindelwald, in „Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” i-a suparat pe fanii sai. In opinia lor, desi Mikkelsen este un actor talentat, Johnny a fost perfect pentru acest rol, el a fost intruchiparea de referinta a intregului film.

Surpriza socanta! Cum a reactionat Kate Middleton la aparitia ducesei Meghan Markle - FOTO

Johnny Depp a fost scos din franciza dupa ce fosta sa sotie Amber Heard l-a acuzat de violenta. Din cauza acestor acuzatii, Depp a suferit pierderi grave de reputatie. 

Articole din aceeasi categorie