09.06.2022
Johnny Depp care a castigat in instanta ar putea refuza banii fostei sale sotii, Amber Heard. Ce spun avocatii actorului

Potrivit presei internationale, actorul a cautat nu atat o compensatie morala, cat a vrut sa-si recapete reputatia.

Dupa victoria triumfatoare a lui Johnny Depp, in varsta de 58 de ani, in procesul de calomnie impotriva lui Amber Heard, avocatii actorului nu exclud ca acesta nu va cere fostei sale sotii sa restituie cei 8 milioane de dolari. Despre acest lucru au spus Camilla Vasquez si Benjamin Chu la emisiunea „Good Morning America” si apoi pe platforma „Law and Crime”.

Potrivit acestora, atunci cand reputatia lui Johnny va fi restaurata el va refuza banii. Avocatii sustin ca Depp s-a bucurat ca a castigat si ca „nu zambise asa de sincer de sase ani”.

„Aceast proces pentru domnul Depp nu era despre bani. Era vorba despre restabilirea reputatiei sale si el a facut-o.”, au subliniat Vasquez si Chu.

Muzicianul Misha Grossu va organiza o seara dedicata jazz-ului! Artistul isi va prezenta cel mai recent album al sau si va evolua alaturi de cei mai buni jazzmani din Moldova: „Vrem ca publicul sa se relaxeze si sa simta atmosfera jazz-ului parisian” - VIDEO

Ei au criticat, de asemenea, afirmatia lui Heard precum ca a pierdut procesul pentru ca Depp este mai puternic si mai popular decat ea, spunand ca este „o minciuna” ca retelele sociale nu au jucat un rol in acest proces.

„Johnny isi recunostea problemele, era foarte deschis cu privire la problemele lui cu alcoolul si drogurile. Cred ca era un contrast puternic dintre el si doamna Heard. Ea nu si-a asumat responsabilitatea pentru nimic. Cred ca asta a contat.”, a mentionat Chu.

Cum arata Madalina Ghenea nemachiata, la primele ore ale diminetii - FOTO

Articole din aceeasi categorie