09.06.2022
Cum arata Madalina Ghenea nemachiata, la primele ore ale diminetii - FOTO

Madalina Ghenea a postat pe retelele de socializare mai multe fotografii in care apare complet nemachiata. Iata cum arata fara pic de machiaj pe fata, la primele ore ale diminetii!

Madalina Ghenea este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Aceasta a cucerit, la nivel international, o multime de oameni datorita chipului sau angelic si al corpului atent lucrat. Recent, ea a postat pe retelele de socializare mai multe fotografii in care apare complet nemachiata, la primele ore ale diminetii.

Alaturi de imagini, aceasta a postat si un mesaj in cadrul caruia a mentionat ca a lasat-o pe prietena sa sa ii faca o sedinta foto atipica, fara pic de machiaj sau filtru de infrumusetare.

„Este 7 dimineata, cu o seara inainte de a participa la ceremonia de inchidere @festivaldecannes, ea ma trezeste cu entuziasmul ei obisnuit facandu-mi un mic spectacol. Imi spune: „Pot sa-ti fac o poza fara machiaj, sclipici, orice bijuterii, exact ca asta' . Simt ca un camion m-a lovit dupa 2 saptamani de evenimente. Dar prin lentila ei oboseala devine un plus. Multumesc @vicoolyasaida pentru prietenie si magie! Te iubesc si poate ar fi trebuit sa te las sa retusezi aceste poze!', a scris ea pe Instagram.

Olena Zelenskaya a povestit cum copiii nou-nascuti sunt salvati in timpul razboiului: „Ei inca nu au reusit sa vada un cer pasnic”

Johnny Depp - ajutat sa iasa dintr-un hotel englez! Ce il impiedica pe actor si care era motviul confuziei si fricii sale - FOTO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie