24.07.2023
Johnny Depp a fost gasit inconstient intr-o camera de hotel in Budapesta. Trupa Hollywood Vampires a anulat doua concerte

Johnny Depp a fost gasit inconstient in camera sa de hotel din Budapesta, in urma cu cateva zile. La scurt timp dupa incident, The Hollywood Vampires a anulat concertul, desi spectatorii erau deja adunati pe arena. Reprezentantii trupei au transmis ca toti membrii trupei sunt in siguranta si sanatosi.

Trupa Hollywood Vampires, din care face parte Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perrry si Tommy Henriksen a anulat concertele din Slovacia si Ungaria pe care trebuiau sa le sustina in cadrul turneului lor european. Trupa si-a dezamagit fanii din Budapesta, dupa ce spectacolul s-a anulat in ultima clipa din cauza unor „circumstante neprevazute''.

Premiera muzicala de la Johy Davis! Interpretul a lansat piesa „Sugar Mama” - VIDEO

Spectatorii erau deja in sala, cand organizatorii concertului au anuntat ca se va anula spectacolul. Acum s-a aflat motivul pentru care trupa Hollywood Vampires a anulat concertul din data de 16 iulie de la Budapesta. Se pare ca Johnny Depp a fost gasit inconstient in camera sa de hotel.

Johnny Depp shares deeply personal news after 'dark and confusing' time |  HELLO!

Trupa Hollywood Vampires se afla in turneu in Europa, iar zilele trecute trebuia sa cante la Budapesta, Ungaria. Membrii trupei Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perrry si Tommy Henriksen au anulat spectacolul din data de 16 iulie, chiar in ultima clipa. Spectatorii erau prezenti cand au fost anuntati ca evenimentul a fost anulat. Abia acum s-a aflat motivul pentru care actorul si trupa sa si-au anulat spectacolul. Se pare ca Johnny Depp a fost gasit inconstient in camera sa de hotel, inainte de inceperea concertului.

Maggy Platon - dezvaluiri sincere: „Acum cu fetele tot e altfel...” - FOTO

„Totul era pregatit, scena era pregatita, echipa din culise era pregatita. Nici macar nu mi-a trecut prin cap ca ar putea exista o problema. Mai ales ca membrii trupei testasera instalatia de sunet, care fusese pregatita pentru dupa-amiaza. Nimeni nu s-a gandit la ca Johnny Depp nu ar participa, microfonul sau fusese montat de un membru al staff-ului, dar acest lucru nu este neobisnuit pentru astfel de vedete'', a declarat un plasator pentru tabloidul maghiar Blikk.

Johnny Depp Is Face of Christian Dior Parfums – The Hollywood Reporter

Presa din Ungaria a anuntat ca intregul concert ar fi fost anulat dupa ce actorul din Piratii din Caraibe a fost gasit inconstient in camera de hotel. „Tot ce am auzit este ca Depp a fost surescitat, nici macar nu a putut parasi hotelul. Am auzit, de asemenea, ca au chemat un medic pentru a vedea daca nu cumva este vorba de ceva mai mult decat un simplu exces de star rock'', a spus o sursa din stafful hotelului.

Johnny Depp - IMDb

Topless in lanul cu floarea-soarelui! Ludmila Adamciuc a pozat fara inhibitii: „Daca nu-ti dai rochia jos nu iese cum trebuie” - FOTO

Articole din aceeasi categorie