08.11.2022
Jim Carrey are o sosie! Varianta feminina a actorului de la Hollywood a facut furori in mediul online - VIDEO

Te-ai intrebat vreodata cum ar fi aratat Jim Carrey daca s-ar fi nascut femeie? Acum stii raspunsul la aceasta intrebare. Heather Shaw, in varsta de 34 de ani, este o copie exacta a renumitei vedete.

Heather a publicat un videoclip pe TikTok si s-a trezit vedeta peste noapte si totul pentru ca internautii au observat asemanarea dintre ea si actor.

Nu isi mai ascund sentimentele in public! Vezi cum au fost surprinsi Irina Shayk si Bradley Cooper in timpul unei plimbari - FOTO

Dupa cum a povestit chiar ea mai apoi, este mandra de faptul ca seama cu Jim. Mai mult, a mers chiar pe urmele vedetei si a devenit comediant, explicand ca, cu o astfel de infatisare, pur si simplu nu a avut alta optiune.

Jim Carrey este un comediant si actor de film canadiano-american. Primele sale roluri principale au fost in comediile: Ace Ventura: detectivu' lu' peste, Tantalaul si Gogomanul, Masca si Ace Ventura: Un nebun in Africa.

Irina Calancea este insarcinata! Ce spune creatoarea de pantofi despre sexul copilului, dar si despre transformarile prin care trece - VIDEO

Articole din aceeasi categorie