08.11.2022
Irina Calancea este insarcinata! Ce spune creatoarea de pantofi despre sexul copilului, dar si despre transformarile prin care trece - VIDEO

Viitoare mamica este si creatoare de pantofi Irina Calancea. Intr-un live zoom marca O Seara Perfecta aceasta a povestit despre perioada frumoasa prin care trece acum.

Intrebata de catre Anisoara Loghin cum se simte, creatoare de pantofi a raspuns: „Acum foarte bine. Probabil ca si la toate gravidutele, primul trimestru a fost cel mai greu. Fiecare trece prin transformari. Mie mi-a fost mai greu pentru ca am avut slabiciuni, dar nu am avut toxicoza. Am avut arsuri si chiar si acum mai am. Din cand in cand trebuie sa am grija si la ce mananc. In primul trimestru chiar nu aveam chef de nimic.”

In aceasta saptamana Irina deja intra in trimestrul 3 de sarcina, astfel, acum aceasta este in a sasea luna de sarcina. „O sa vina pe lume preconizat de 17 februarie, dar vedem deja daca se retine sau vine mai rapid.”, a spus viitoarea mamica.

Toti banii pe care ii face ii investeste in muzica! Afla povestea interpretului Dinu Cornescu, care este atat regizor de emisie la radio, cat si artist - VIDEO

Aceasta asteapta un baietel si este foarte fericita. Pentru a afla sexul copilului Irina impreuna cu sotul sau au organizat si traditionalul Gender Party. „A fost foarte frumos si neasteptat pentru ca eu undeva in subconstientul meu imi doream fetita. Sotul insa de cand se stie isi dorea un baiat. Emotiile mele m-au dat de gol.”, a povestit Irina Calancea.

Pe langa faptul ca trece prin una dintre cele mai frumoase momente din viata sa, cateva saptamani in urma Irina a avut o situatie neplacuta si stresanta. Un uragan a trecut exact prin regiunea unde traieste aceasta. „A fost groaznic pentru ca e prima data cand trec prin asa ceva. Am mai vazut la televizor, dar sa treci tu prin asta este groaznic. Noi am inchis geamurile, am securizat foarte bine. Vecinii la fel, dar noi am fost norocosi, Dumnezeu chiar ne-a protejat. Eu am incercat sa nu ma stresez.”, a mentionat creatoarea de pantofi.

Chiar daca sunt de 11 ani casatoriti, Marcel si Cornelia Stefanet stiu sa se suprinda unul pe altul cu cadouri deosebite. Vezi ce povestesc interpretii depsre escapada lor la Barcelona - VIDEO

Articole din aceeasi categorie