08.11.2022
Nu isi mai ascund sentimentele in public! Vezi cum au fost surprinsi Irina Shayk si Bradley Cooper in timpul unei plimbari - FOTO

Supermodelul Irina Shayk si actorul de la Hollywood Bradley Cooper au fost surprinsi impreuna la o plimbare. Acest lucru deja nu ne mai uimeste, caci ei adesea se plimba pe strazile din New York cu fiica lor Leah. Totusi, de aceasta data, cei doi au fost mult mai apropiati. 

Irina si Bradley s-au comportat de parca sunt iubiti, nu s-au ascuns deloc de jurnalisti si nu si-au ascuns sentimentele unul pentru celalalt: cei doi se imbratisau si radiau de fericire. 

In ciuda faptului ca niciunul dintre ei nu a confirmat oficial ca sunt din nou impreuna, jurnalistii editiei britanice a Daily Mail nu au nicio indoiala. Acestia sunt siguri ca cei doi sunt impreuna.

Irina Calancea este insarcinata! Ce spune creatoarea de pantofi despre sexul copilului, dar si despre transformarile prin care trece - VIDEO

Se pare ca avem o alta reuniune a anului (dupa J. Lo si Ben Affleck)?

Chiar daca sunt de 11 ani casatoriti, Marcel si Cornelia Stefanet stiu sa se suprinda unul pe altul cu cadouri deosebite. Vezi ce povestesc interpretii depsre escapada lor la Barcelona - VIDEO

Modelul si actorul au inceput sa se intalneasca in 2015, iar la un an mai tarziu au confirmat oficial ca sunt impreuna. Cei doi au devenit parinti in 2017. Doi ani mai tarziu, au decis sa mearga pe drumuri separate, pastrand o relatie buna de co-parenting.

Irina Shayk a ajuns in topul celor mai cunoscute modele, defiland pentru multe branduri de moda importante si devenind imaginea brandului de lenjerie intima Intimissimi in 2007.

Articole din aceeasi categorie