28.07.2022
Jessie J isi doreste sa devina mama si nu-i pasa ca din acest motiv corpul ei se schimba: „Am acumulat cateva kilograme, dar nu mai am 17 ani!”

Jessie J, celebra cantareata in varsta de 34 de ani, a dezvaluit ca isi doreste sa aiba un copil in viitorul apropiat si a explicat ca trupul ei s-a schimbat.

In varsta 34 de ani, celebra cantareata a trecut prin momente delicate anul trecut, cand a ramas insarcinata, iar mai apoi a pierdut sarcina. Acum, insa, ea a vorbit despre faptul ca a acumulat cateva kilograme, insa niciodata nu s-a simtit mai increzatoare in corpul ei.

„Am cateva kilograme in plus si n-am mai fost la sala de ani de zile, dar sincer, ma simt grozav. Nu mai am 17 ani, imi doresc un copil si incerc sa-l am, asa ca trupul meu se schimba”, a declarat artista in cadrul unui interviu pentru un post de radio din Londra.

Are dislexie si ii este frica de apa! 6 lucruri pe care cu siguranta nu le-ai stiut despre Jennifer Aniston

Artista, care are o relatie cu bachetbalistul Chanan Colman, a marturisit ca este de parere ca a gasit dragostea in bratele acestuia si crede ca relatia lor este mai puternica.

Ea a facut publica relatia cu Chanan, in varsta de 38 de ani, in urma cu cateva luni, dupa ce au iesit impreuna sa ia pranzul. O luna mai tarziu, ea a dezvaluit ca este foarte indragostita si ca in sfarsit ”isi vede viata alaturi de persoana aceea”.

Anul trecut, in luna noiembrie, Jessie J reusise sa ramana insarcinata, dupa ce in 2014 dezvaluise ca nu poate avea copii pe cale naturala, dar la scurt timp dupa vestea care ii bucura sufletul, a venit cea care a pus-o in genunchi: inima bebelusului din burta incetase sa mai bata.

A doua zi dupa aceasta tragedie, cantareata de 33 de ani a tinut sa urce pe scena, in cadrul unui concert restrans pe care il avea programat in Los Angeles. Nu s-a putut abtine si a izbucnit in lacrimi: „Va rog sa-mi fiti alaturi in seara asta. Trec prin multe si nu o sa ma prefac ca nu e asa. Nu exista nimic altceva care sa ma ajute mai mult decat asta (sa cante in fata oamenilor - n.r.)”, si-a inceput Jessie J discursul emotionant, care a decis sa le povesteasca celor prezenti la eveniment drama prin care trece.

Printul Harry a marturrisit ca printesa Diana l-a ajutat sa-si aleaga sotia

„Am decis sa am un bebelus de una singura si, printr-un miracol, a functionat pentru scurt timp, dar ieri a fost .... Acesta a fost, cu siguranta, cel mai greu an prin care am trecut vreodata. In decembrie imi pierdusem auzul si am fost diagnosticata cu Meniere, apoi mi-am pierdut vocea, ceea ce a fost groaznic pentru ca nu stiam cine sunt daca nu cant, iar apoi mi-am pierdut copilul. Stiu ca voi fi ok, nu am alta varianta de ales. Am vrut sa fiu aici in aceasta seara pentru ca, pe langa conversatii superficiale si postari pe Instagram, cred in a fi uman, vulnerabil si real. Nu m-am simtit niciodata mai singura ca in ultima saptamana”, a mai transmis cantareata britanica in fata zecilor de oameni stransi sa o auda cantand.

Articole din aceeasi categorie