14.07.2022
Jessie J a fost jefuita in timpul festivalului de la The Soho House. Artista a cerut sa-i fie returnate imediat accesoriile de valoare

Jessie J a fost jefuita in timpul concertului sustinut in onoarea antreprenorului britanic Jamal Edwards. Artista a facut un apel pe retelele de socializare, cerandu-le celor care i-au luat lucrurile sa le returneze imediat. 

In timpul unui festival, organizat in onoarea antreprenorului britanic Jamal Edwards, care a murit la varsta de 31 de ani de aritmie cardiaca dupa ce a luat mai multe droguri recreative, artistei Jessie J i-au fost furate manusile si inelele de designer, care faceau parte din tinuta sa.

Inainte de a urca pe scena, cantareata a fost filmata in timp ce oferea interviuri, purtand o tinuta impresionanta de la Balenciaga, formata dintr-o pereche de colanti si o rochie de un albastru intens. Jessie J purta la acel moment o pereche de manusi albastre si un inel pretios. Mai tarziu, artista in varsta de 34 de ani si-a dat jos accesoriile atunci cand a urcat pe scena, iar in momentul acela au disparut. 

A dat 600.000$ ca sa fie copia lui Kim Kardashian si inca 120.000 sa redevina ea. Cum arata Jennifer Pamplona inainte de operatii - FOTO

Jessie a postat un mesaj pe retelele de socializare imediat dupa concert, cerandu-le celor care au luat obiectele de valoare sa le returneze in siguranta.

„Daca ai furat sau ai imprumutat manusile albastre si inelul de aur de pe scena sambata la concert, te rugam sa ne contactezi la acest e-mail pentru a te putea ajuta sa le returnezi”, a scris Jessie pe reteaua de socializare. Aceasta sustine ca intentioneaza sa scoata la licitatie tinuta pentru a oferi banii organizatiei de caritate in numele lui Jamal Edwards si este dornica sa recupereze totul.

„Planul meu este sa scot la licitatie intregul look Balenciaga pe care l-am purtat, pentru a strange bani pentru @jesbtrust si mi-ar placea sa-mi recuperez manusile si inelul pentru a completa aspectul. Si va rog sa nu trimiteti e-mail-uri lui Marks despre nimic altceva decat daca nu are legatura cu acest subiect”, a adaugat aceasta.

Incidentul vine la putin timp dupa ce Jessie J a anuntat ca a pierdut sarcina. Invitata la podcastul The Diary of a CEO, artista a vorbit despre traite in noiembrie 2021 si a povestit cum acea experienta dureroasa a invatat-o mai multe despre dragostea de sine, scrie People.

Tinut in secret timp de 137 de ani! Autoportretul renumitului Vincent van Gogh - descoperit intr-o galerie din Scotia - FOTO

„Am facut doua ecografii in aceeasi zi si, intre prima si a doua, bebelusul a murit. Cand am ajuns acasa si m-am intins in pat, m-am simtit mai singura ca oricand. Imi amintesc ca stateam intinsa, stiind ca sunt acolo, dar de fapt ca nu mai eram. Asa am tinut-o o saptamana”, a povestit, cu sinceritate, artista britanica.

Bruneta a povestit ca intr-o dimineata a simtit ca ceva nu era in regula: „Inca mai aveam greturi, dar am stiut ca nu era acelasi lucru”. Dupa prima ecografie facuta in acea zi, Jessie J a primit vestea ca bebelusul nu este in regula si ca s-ar putea naste cu o dizabilitate sau o malformatie. A plecat plangand de la cabinetul doctorului si s-a decis sa mearga sa ceara o a doua opinie, insa acolo a aflat ca inima bebelusului se oprise.

Articole din aceeasi categorie