14.07.2022
A dat 600.000$ ca sa fie copia lui Kim Kardashian si inca 120.000 sa redevina ea. Cum arata Jennifer Pamplona inainte de operatii - FOTO

O tanara de 29 de ani din Brazilia si-a petrecut ultimii ani numai in operatii estetice. Jennifer Pamplona a dezvoltat o obsesie pentru Kim Kardashian si pentru interventiile chirurgicale de infrumusetare si modificari corporale, astfel incat a cheltuit 600.000 de dolari pentru a arata ca idolul ei. Cu toate acestea, s-a plictisit rapid de look-ul care i-a adus celebritatea si a facut-o model pe Instagram, caci acum a mai cheltuit inca 120.000 de euro pentru a renunta la implanturile din diferite parti ale corpului, in incercarea de a arata cat mai aproape de natural.

Jennifer Pamplona avea doar 17 ani cand si-a convins bunica sa-i semneze un document prin care ii permitea sa-si mareasca bustul. Ulterior, indragostita de felul in care arata Kim Kardashian, ea a cheltuit sute de mii de dolari pentru a-si schimba radical infatisarea. Astfel, pe langa operatiile de indepartare a patru coaste, ea a fost supusa unui numar de opt proceduri de marire a posteriorului, trei interventii de marire a sanilor, dar si trei rinoplastii.

Fara filtre si photoshop! Cum arata Kim Kardashian, Irina Shayk, Jennifer Lopez si alte vedete de talie mondiala atunci cand renunta la machiaj - FOTO

Modelul brazilian a trecut prin peste 40 de proceduri cosmetice in ultimii 12 ani, in incercarea de a deveni copia lui Kim Kardashian. Acum, si-a dat seama ca fericirea nu consta in aceasta asemanare.

„Oamenii ma strigau Kardashian si a inceput sa ma enerveze asta. Am muncit, am studiat si am devenit femeie de afaceri. Am facut multe lucruri si aveam multe reusite in viata personala, dar eram recunoscuta doar pentru ca aratam ca o fata Kardashian”, a povestit Pamplona pentru Caters, citata si de New York Post.

„Am descoperit ca eram dependenta de operatii si ca nu eram fericita. Imi puneam fillere in fata de parca eram la supermarket. Era o obsesie si am intrat intr-un ciclu in care operatiile erau echivalentul faimei si al banilor. Pierdusem controlul. Am trecut prim momente foarte grele”, a mai declarat Jennifer. Aceasta a gasit un medic in Istanbul, dispus sa o opereze pentru a o aduce cat mai aproape de varianta ei initiala.

Alex Rodriguez, marturisiri surprinzatoare despre Jennifer Lopez: „Este cea mai...”

A platit 120.000 de dolari si a iesit o alta persoana din operatie. S-a ales si cu o infectie din cauza unei hemoragii a obrajilor: „Am crezut ca o sa mor. Ma gandeam: Ce naiba am facut cu viata mea?”. Din fericire, Jennifer este acum in recuperare si crede ca tot chinul si banii cheltuiti au meritat.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie