30.08.2023
Jessica Alba, imagini rare cu cele doua fiice ale sale. Cum arata Honor si Haven - FOTO

Jessica Alba a dezvaluit mai multe imagini adorabile cu cele doua fiice ale sale.

Jessica Alba si-a incantat fanii de pe Instagram cu o serie de imagini adorabile cu cele doua fiice ale sale, Haven, in varsta de 12 ani, si Honor Marie, in varsta de 15 ani. Actrita in varsta de 42 de ani a dezvaluit ca cele doua adolescente au inceput noul an scolar, Haven fiind acum in clasa a saptea, iar Honor Marie in clasa a zecea.

„A 10-a si a 7-a – unde a trecut timpul… prima zi de scoala a fetitelor mele! #momlifeisthebestlife #summerisofficiallyofover #firstdayofschool”, a scris Alba in descrierea celor doua imagini cu fiicele sale.

Pentru sedinta foto organizata de mama lor, Haven si Honor au ales tinute relaxate, insa extrem de cool. Fiica cea mare a actritei purta o pereche de jeansi si un top alb, pe care le-a accesorizat cu mai multe bijuterii si cu o pereche de pantofi sport, in timp ce Haven a ales sa poarte o pereche de pantaloni cargo si un top albastru.

5 zodii care nu asculta de sfaturile celor din jur

In luna iunie, Jessica Alba si fiica sa cea mare, Honor Marie Warren, au fost surprinse la Roland Garros, unde au urmarit finala feminina de simplu dintre Karolina Muchova si Iga Swiatek. In mod evident, cele doua au atras atentia publicului, fanii actritei fiind socati de asemanarea dintre ele.

Pentru eveniment, fondatoarea brand-ului de frumusete Honest Company a ales sa poarte o rochie lunga in dungi, pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi sport albi, o geanta neagra si o pereche de ochelari de soare. Nici Honor, in varsta de 15 ani, nu a fost mai prejos, alegand un outfit relaxat, format dintr-o percehe de pantaloni scurti si o camasa ce ii lasa la vedere sutienul.

Actrita in varsta de 42 de ani a postat pe contul sau de Instagram cateva imagini din timpul meciului de tenis, iar reactiile fanilor nu au intarziat sa apara.

„Sfinte Sisoe, este sora ta geamana”, a scris un fan, in timp ce un altul a lasat urmatorul comentariu: „Frumoase fete. Ramaneti binecuvantate”. „Superba. Honor arata ca o combinatie perfecta intre tine si Sofia Richie”, a adaugat un alt fan.

Jessica Alba are impreuna cu sotul sau, Cash Warren, trei copii: Honor Marie, Haven Garner si Hayes Alba. Intr-un interviu acordat pe Instagram lui Katherine Schwarzenegger, actrita  a vorbit despre cum e sa ai trei copii si mai multe afaceri, despre cum decurge casnicia alaturi de producatorul Cash Warren, si care sunt secretele unei relatii de durata.

Daniela Cheltuitor - sedinta foto curajoasa in ultimul trimestru de sarcina! Vezi cum a pozat bloggerita, dar si ce tinuta a imbracat - FOTO

„Este totul roz pentru doi ani si jumatate. Dar, dupa aceea, deveniti colegi de camera. Pur si simplu faci miscarile, imparti responsabilitatile. E ca si cum ai bifa casutele, nu?”, a spus vedeta.

De asemenea, Jessica Alba a dezvaluit in cadrul unui interviu pentru revista People ca foloseste platforma TikTok pentru a se apropia de copiii sai.

„De asta m-am si inscris pe aceasta platforma in prima faza”, a spus actrita, care a devenit o adevarata inspiratie pe TikTok pentru sesiunile de dansuri cu familia. „Imi doream sa fac ceva care sa le placa si lor, chiar daca nu era in zona mea de confort.”

Articole din aceeasi categorie