30.08.2023
5 zodii care nu asculta de sfaturile celor din jur

De cele mai multe ori ajungem in situatia in care cerem sfaturi celor din jur din motive ce tin de nesiguranta, insa, de cate ori chiar le putem in aplicare?

Cu totii avem in grupul de prieteni acea persoana care in mod constant le cere parerea celor din jur, chiar si atunci cand trebuie sa isi comande mancarea la restaurant. Insa, chiar si asa, exista si persoane care, oricat de multe sfaturi ar cere si i s-ar acorda, tot nu reusesc sa le puna in aplicare.

Cand vine vorba de motivele pentru care cerem sfaturile celor din jur, aceste motive tin de nesiguranta, neincredere in propria persoana, implicit si in propriile decizii. Uneori, le cerem altora sfaturi doar pentru ca nu vrem sa ne asumam responsabilitatea pentru eventualele esecuri care pot interveni pe parcurs.

Iar in acest sens, astrologia vine in intampinarea noastra si ne spune care sunt zodiile care nu asculta absolut deloc de sfaturile celor din jur. Asadar, iata care sunt zodiile care nu vor urma niciodata sfaturile pe care le primesc:

1. Sagetator

Daca te-ai fi asteptat ca femeia Sagetator sa urmeze cu exactitate sfaturile pe are le primeste, afla ca lucrurile nu stau chiar asa. Ii place sa isi impartaseasca ideile cu cei din jur si sa gaseasca solutii, insa, cand vine vorba de a pune in aplicare sfaturi, are mult mai multa incredere in ceea ce ii spune intuitia decat in ceea ce o sfatuiesc ceilalti. Asa ca, va face mereu lucrurile intr-un mod care o caracterizeaza.

2. Scorpion

Pentru femeia Scorpion este destul de complicat sa asculte de sfaturile celor din jur deoarece prefera sa asculte doar de ceea ce crede ea. Chiar daca va cere sfaturi, nu le pune niciodata in aplicare deoarece considera ca e important ca ea sa gaseasca o solutie la problemele pe care le are, si nu ceilalti.

Premiera de la Veronica si Alin Suruceanu! Care este mesajul piesei „Din toata inima” - VIDEO

3. Taur

Atunci cand femeia Taur cere sfaturi, o face doar pentru ca doreste validarea celor din jur. Stie cum sa se faca placuta si cum sa ajunga la un consens cu cei apropiati, insa nici macar o persoana extrem de apropiata nu o va face sa urmeze sfaturile care i se dau. In momentul in care au o idee in minte, nativii Taur vor face tot ceea ce le sta in putinta pentru a o pune in aplicare.

4. Rac

Femeii Rac ii place foarte mult sa discute cu oamenii, avand o fire extrem de sociabila si capabila sa lege conexiuni extrem de puternice, mai cu seama cand isi doreste asta cu adevarat. Insa, din pacate, nu are incredere ca ceilalti pot avea idei mai bune decat ea si ca se pricep la unele lucruri mai bine. Apreciaza foarte mult faptul ca ii acorzi timp dandu-i sfaturi, dar stie ca ea singura trebuie sa isi asume responsabilitatea.

Au ajuns sub bisturiu si recunosc acest lucru! Top 7 vedete de la noi care au recurs la operatii estetice - FOTO/VIDEO

5. Pesti

Femeia Pesti isi doreste mereu sa primeasca cele mai bune sfaturi, insa, chiar si atunci cand le primeste, sfarseste prin a face doar ceea ce crede ea ca este mai bine, uitand intr-o oarecare masura ceea ce i s-a spus. Este o persoana buna la suflet si nu vrea sa ii dezamageasca pe cei din jur, dar in aceeasi masura prefera sa ia acele decizii in care are foarte multa incredere.

Articole din aceeasi categorie