06.06.2023
Jennifer Lopez si Ben Affleck, vis implinit. Cum arata resedinta in valoare de 60 de milioane de dolari pe care si-au cumparat-o - VIDEO

Jennifer Lopez si Ben Affleck au mai bifat o reusita. La un an de la nunta, cei doi si-au gasit locuinta la care visau, o casa mare, care sa se potriveasca stilului lor de viata. Astfel, cei doi si-au achizitionat o casa in valoare de peste 60 de milioane de dolari, in Beverly Hills, Los Angeles.

Potrivit TMZ, casa a fost initial evaluata la 75 de milioane de dolari, insa cei doi au decis sa o plateasca cash, astfel ca au ajuns sa achite putin peste 60 de milioane de dolari.

Andra si Catalin Maruta, poze de cuplu de zeci de mii de like-uri: „Ti-ai gasit jumatatea daca dupa 15 ani inca radeti din orice motiv” - FOTO

„Proiectat si construit cu un bun gust, imobilul este sofisticat si elegant, dar, in acelasi timp, imbina totul cu tehnologia actuala”, se arata in descrierea facuta de agentii imobiliari.

Affleck si Lopez, care s-au casatorit anul trecut, ar urma sa locuiasca in imobil alaturi de cei cinci copii ai lor - cei trei ai actorului din casnicia cu Jennifer Garner si gemenii lui Lopez, Max si Emme.

Potrivit sursei citate, resedinta de lux aleasa de cei doi soti se afla in Beverly Hills, Los Angeles si are 12 dormitoare, 24 de bai, o piscina, un teren de baschet, dar si un ring de box.

De asemenea, proprietatea are si un garaj urias, in care pot fi parcate nu mai putin de 12 masini, astfel ca cei doi nu vor avea probleme in ceea ce priveste expunerea colectiei de automobile. Printre altele, resedinta are si o casa de oaspeti, dar si o crama, un salon de infrumusetare, un cinematograf, o sauna si un salon de masaj.

Jennifer Lopez, mandra tare de Ben Affleck 

Jennifer Lopez a laudat abilitatile parentale ale sotului ei, Ben Affleck, in timpul unei aparitii, joi, la The View. JLo este absolut incantata de cum actorul din „Air” se poarta cu copiii si a dezvaluit ca adesea il priveste cu „lacrimi in ochi” de emotie, subliniind ca este un tata fantastic de la care inclusiv ea are atat de multe de invatat. Cei doi actori cresc impreuna cinci copii.

Starul pop, in varsta de 53 de ani, a declarat: „Este un tata uimitor. Am lacrimi in ochi. El este sincer cel mai bun tata pe care l-am vazut vreodata. Este atat de implicat incat uneori ma invata inclusiv pe mine atatea despre cum sa interactionez cu ei”.

Bebe Rexha a dezvaluit motivul pentru care s-a ingrasat rapid 14 kg. Cu ce boala a fost diagnosticata - FOTO

Jennifer l-a descris pe Ben drept tipul de tata pe care l-ar vrea orice copil, unul „prezent, iubitor, caruia ii pasa”.

„Este atat de implicat, oricum e un tip stralucit, se pricepe la atatea lucruri si poti sa-ti dai seama numai din faptul ca de cand i s-au nascut copiii, a citit fiecare carte, tot ce se putea invata despre cum sa-ti cresti copiii, si este prezent mereu, ce poti cere mai mult, este un tata iubitor, caruia ii pasa, in fiecare zi, asa este el”.

Articole din aceeasi categorie