05.06.2023
Andra si Catalin Maruta, poze de cuplu de zeci de mii de like-uri: „Ti-ai gasit jumatatea daca dupa 15 ani inca radeti din orice motiv” - FOTO

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri de vedete. Fiecare are o cariera bine consolidata, fanii lui, dar impreuna sunt nu numai mai puternici, ci si mai simpatizati. In vara acestui an sarbatoresc 15 ani de casnicie, dar trecerea timpului i-a facut sa fie mai uniti si mai indragostiti.

Cele mai recente poze postate de Andra o arata alaturi de partenerul ei de viata, la un eveniment.

TOP 6 zodii care sunt usor de influentat

Ipostazele surprinse ii arata razand in hohote sau privindu-se cu dragoste. Umar langa umar sau tinandu-se de mana, solista si prezentatorul tv demonstreaza ca acum se iubesc chiar mai mult decat la inceput si ca sunt gata sa treaca prin orice impreuna.

Dana Marchitan isi sarbatoreste ziua de nastere! Vezi cati ani implineste artista - VIDEO

Fotografiile i-au cucerit pe fani, astfel incat in doar patru ore si-au rasplatit preferatii cu peste 25.000 de like-uri. „Stii ca ti-ai gasit jumatatea daca dupa 15 ani inca radeti impreuna din orice motiv”, a scris Andra in dreptul imaginilor. Si comentariile frumoase s-au adunat rapid: „Va potriviti de minune si sunteti o familie de nota 10”; „Iubirea se intretine cu iubire impartasita unul altuia. Doamne ajuta sa fiti mereu asa de tandri si de iubitori"; „Un exemplu viu de relatie frumoasa si dovada clara ca dragostea exista, ca exista sufletul pereche”; „O familie minunata”.

„Ma indragostesc din nou de ea de cate ori imi zambeste”, a lasat si Maruta un mesaj, iar Andra nu s-a abtinut si a replicat cu un alt comentariu frumos: „Cand imi face Catalin un compliment, simt ca prin aripi”.

Articole din aceeasi categorie