30.11.2021
Jennifer Lopez si Ben Affleck, de nedespartit! Cei doi indragostiti au petrecut o seara romantica in oras, dupa ce au stat impreuna de Ziua Recunostintei

Curge lapte si miere in relatia celor doi amorezi. Si tocmai ce s-au bucurat de cateva zile impreuna. Jennifer Lopez si Ben Affleck isi arata afectiunea in public fara retineri.

Au inceput sa aprecieze din ce in ce mai mult clipele impreuna, intrucat Jennifer filmeaza in Canada pentru productia ”The Mother”. Cu ocazia Zilei Recunostintei, care tocmai s-a sarbatorit in SUA, Jennifer Lopez si Ben Affleck au stat impreuna la Los Angeles, la resedinta divei.

„Priviti, ascultati si invatati!”. Secretul tineretii lui Jennifer Lopez. Ce spune antrenorul ei - VIDEO

Au mancat traditionalul curcan alaturi de gemenii in varsta de 13 ani ai artistei, dupa care Ben a condus-o pe J Lo la un studio din L&A.

Sambata seara, au iesit la o intalnire romantica in Beverly Hills. Starurile au optat pentru o cina la bistro-ul unui chef celebru, Wolfgang Puck. Affleck nu s-a putut abtine si a imbratisat-o pe diva cu caldura la iesirea de la restaurant, in timp ce asteptau ca valetul sa le aduca masina.

Marinela Bezer si iubitul sau - dans pe gheata! Cum s-au filmat cei doi indragostiti la Londra - VIDEO

Actorul în vârstă de 49 de ani şi diva latino în vârstă de 52 de ani sunt adeseori surprinşi mai ceva ca îndrăgostiţii adolescenţi. Ei s-au împăcat anul acesta în aprilie, după o despărţire de 18 ani!

Articole din aceeasi categorie