29.11.2021
Marinela Bezer si iubitul sau - dans pe gheata! Cum s-au filmat cei doi indragostiti la Londra - VIDEO

Iarna inca nu a sosit, insa Londra este deja pregatita pentru sarbatori. Luminite, brazi decorati si patinoar, acestea sunt doar cateva din atractiile pe care le poti vedea prin intermediul video-ului postat de bloggerita, Marinela Bezer, pe Instagram.

Intr-un video postat recent pe Instagram, cunoscuta bloggerita Marinela Bezer apare ca de obicei fericita alaturi de iubitul sau, Vlad Gatcan. Acestea isi petrec timpul frumos, impreuna. 

De pe scena - in strada! Povestea trista a unui fost dansator al ansamblului „Joc”, care a ajuns la batranete sa isi vanda toate lucrurile: „Eu dansurile nu le-am lasat, eu si acum dansez” - VIDEO

Pentru a simti cat mai bine atmosfera sarbatorilor de iarna, cuplul a decis sa viziteze un patinoar din capitala. Acestia au patinat, au dansat, dar si s-au sarutat dragut in fata camerei.

Marinela a optat pentru o tinuta alba in totalitate, de la palton si chipiu pana la patine. Vlad a ales, spre deosebire de iubita sa, o tinuta de culoare bej. Acestia si-au asortat cum puteau mai bine tinutele, aratand armonios impreuna.

O premiera noua de la Irina si Serghei Kovalsky! Interpretii au lansat o noua versiune a piesei „Iubire ca-n seriale” - VIDEO

In descrierea postarii bloggerita a scris „A winter fairytale”, in traducere din engleza: „Un basm de iarna.”

Urmaritorii Marinelei au idundat-o cu comentarii: „Minunat” , „Un vis devenit realitate!” , „Cuplul favorit”, „Frumoasa”, „Foarte dragut.”

Marinela Bezer este o bloggerita din Republica Moldova ce s-a stabilit de cativa ani cu traiul in Marea Britanie. Este cunoscuta in mediul online, avand o comunitate de peste 500 de mii de urmaritori pe Instagram si aproape 5 milioane de urmaritori pe TikTok. Este logodita cu Vlad Gatcan.

Articole din aceeasi categorie