29.11.2021
„Priviti, ascultati si invatati!”. Secretul tineretii lui Jennifer Lopez. Ce spune antrenorul ei - VIDEO

Jennifer Lopez este o femeie fatala care a impresionat intotdeauna publicul larg nu doar cu o voce divina, dar si cu o conditie fizica de invidiat. 

Antrenorul personal a lui Jennifer a dezvaluit cateva secrete din timpul lucrului individual cu vedeta. "Indiferent daca lucrati cu Jennifer Lopez sau cu altcineva, exista o fraza in Biblie care spune: „Priviti, ascultati si invatati”. Cuvinte foarte puternice, spune el pentru procesul de formare a unui viitor sportiv. „Nu trebuie sa faci toate exercitiile posibile, dar sa vorbesti cu antrenorul tau despre nevoile si asteptarile tale.” 

Kirsch are o experienta de 35 de ani in industria sportului, iar printre clientii sai se numara si Kerry Washington, Kate Upton. El spune ca exista o mare diferenta intre un antrenor bun si unul care lucreaza pentru urmaritori pe Instagram. „Un antrenor bun se distinge printr-o intelegere intuitiva a nevoilor clientului: la nivel fizic, mental si spiritual.” spune Kirsch. El adauga, de asemenea, ca "ingredientul secret" pentru o relatie de succes coach-client sunt rezultatele la 360 de grade.

Acesta avertizeaza ca pe langa sport, multi alti factori sunt foarte importanti. Acestia sunt: modul de viata, dieta si chiar mediul in care traiesti.

Fermecatoare! Mariah Carey a imbracat o rochie creata de un brand de lux din Moldova. Vezi tinuta din catifea - FOTO

"Jennifer este foarte responsabila pentru dieta ei, pentru orele de somn si pentru tot ceea ce este in viata sa.", spune el. 

"Nu este vorba doar despre transformarea fizica, ci despre transformarea tuturor aspectelor vietii." Kirsch recomanda utilizarea dispozitivelor inteligente de fitness care pot evalua calitatea somnului (de exemplu, inelul Oura) precum si capacitatea organismului de a digera proteinele, grasimile si carbohidratii. "Componenta principala este intotdeauna somnul. Odihna este foarte importanta pentru recuperarea si bunastarea ta generala", noteaza el.

Daria Radionova, prima reactie dupa ce s-a impacat cu Alex Bodi: “Am decis sa incercam din nou”

„Antrenamentele lui Jennifer sunt un amestec de cardio, fullbody si exercitii abdominale. Sunt incredibil de intense si ea considera procesul foarte serios, ceea ce ne multumeste mereu pe noi, antrenorii”.  Atunci cand ii spui: „O sa facem asta”, iar ea zice: „Super!", e minunat.” „Jennifer se antreneaza intr-un ritm rapid. E foarte concentrata si energica." Kirsch admira etica muncii lui Lopez si spune ca vedeta "devine din ce in ce mai frumoasa" 

Dima Bilan a urcat beat pe scena in timpul unui concert! Cum a explicat interpretul aparitia sa: „Voi nu stiti nici jumatate din ceea ce se intampla in viata mea, eu plang incontinuu” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie